Home > Tradingbutiken > Aktiemarknadens psykologi – En ”klassiker”

Aktiemarknadens psykologi – En ”klassiker”

Vad styr upp- och nedgångarna på börsen?Aktiemarknadens psykologi är en riktig klassiker som väckte stort intresse inte bara i Sverige. Hösten 2000 utkom en amerikansk upplaga på ansedda Wiley. 2002 gavs den även ut i Kina och 2004 i Sydkorea.

Boken, skriven av C-G Gyllenram, presenterar med psykologisk och humoristisk klarsyn ett antal fallbeskrivningar, som klargör den stora roll psykologin spelar för aktiemarknadens beteende. I boken visar författaren också hur kunskap om aktiemarknadens psykologi kan användas för att göra bättre aktieaffärer.

C-G Gyllenram har en gedigen erfarenhet från flera välrenommerade finansiella institut där han förvaltade både svenska och internationella värdepappersportföljer.

Gyllenram är en av grundarna av Sveriges Tekniska Analytikers Förening och har tidigare givit ut det uppskattade marknadsbrevet ”Tillämpad börspsykologi”. Han har även skrivit ett stort antal artiklar om börspsykologi och teknisk analys i både svensk och internationell press.

Titel: Aktiemarknadens psykologi
Författare: C-G Gyllenram
Format: Häftad
Antal sidor: 255
Utgiven i: Sverige, USA, Kina
Pris: 150 kr (ink moms)

Beställ

Då vi upplevt ett mycket stort intresse för våra böcker, har vi tyvärr bara ett fåtal exemplar kvar i lager. För att lägga en beställning på ”Aktiemarknadens psykologi – En ”klassiker” eller ”En aktiespekulants psykologi”, vänligen skicka ett mail till info[at]tradingportalen.com, så återkommer vi inom kort. Vid beställning av båda våra böcker blir priset, för båda böcker 295 kronor.