Home > Tradingbutiken > En aktiespekulants psykologi

En aktiespekulants psykologi

En berättelse om känslor, förnuft och marknadens spelreglerEn aktiespekulants psykologi är en dramatisk studie i tradingpsykologi och marknadens spelregler.

Som läsare tas du med på en svindlande resa – du får följa de affärer William gör, uppleva hur det känns både att tjäna stora pengar och brutalt förlora allt. C-G Gyllenrams och Tony Ugrinas fascinerande berättelse visar hur en placerare kan undvika onödiga misstag.

C-G Gyllenram har en gedigen erfarenhet från flera välrenommerade finansiella institut där han förvaltade både svenska och internationella värdepappersportföljer. Gyllenram är en av grundarna av Sveriges Tekniska Analytikers Förening och har tidigare givit ut det uppskattade marknadsbrevet ”Tillämpad börspsykologi”. Han har även skrivit ett stort antal artiklar om börspsykologi och teknisk analys i både svensk och internationell press.

Tony Ugrina har tidigare arbetat som såväl trader, mäklare och kapitalförvaltare på ledande företag i branschen och driver nu tillsammans med C-G Gyllenram kapitalförvaltningsbolaget Ability Asset Management. Ugrina gav under ett antal år ut det mycket träffsäkra marknadsbrevet ”Nasdaq Daily Strategy” till närmare 8000 prenumeranter i Europa. Han har även vunnit ett flertal tradingtävlingar och skrivit ett stort antal artiklar om tradingpsykologi och professionell aktiehandel i både svensk och internationell press.

Titel: En aktiespekulants psykologi
Författare: C-G Gyllenram & Tony Ugrina
Format: Häftad
Antal sidor: 272
Pris: 195 kr (ink moms)

Beställ

Då vi upplevt ett mycket stort intresse för våra böcker, har vi tyvärr bara ett fåtal exemplar kvar i lager. För att lägga en beställning på ”Aktiemarknadens psykologi – En ”klassiker” eller ”En aktiespekulants psykologi”, vänligen skicka ett mail till info[at]tradingportalen.com, så återkommer vi inom kort. Vid beställning av båda våra böcker blir priset, för båda böcker 295 kronor.