Home > Event

Event

Lönsam trading, börspsykologi och global marknadsanalys

Torsdagen den 23 november, kl. 18.00 – 21.00.

Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

 

CMC Markets har tillsammans med Tradingportalen.com nöjet att bjuda in Dig till inspirerande och intresseväckande föredrag, med efterföljande mingel, på exklusiva Clarion Hotel Post i Göteborg.

Clarion Hotel Post

CMC Markets är ett börsnoterat bolag i Storbritannien med väletablerad verksamhet i Sverige. De erbjuder svenska investerare ett brett produktutbud och ett stort antal placeringsmöjligheter utöver den populära och lättanvända handelsplattformen som ingår utan kostnad i deras erbjudande.

Tony Ugrina och C-G Gyllenram är två av Sveriges mest välrenommerade föredragshållare och skribenter avseende trading, finansiella marknader och tradingspsykologi. Tillsammans med Tradingportalens Premium Partner CMC Markets och deras eminenta medarbetare Kristofer Berggren, Nils Brobacke och Joakim Sandblom kommer de bjuda Dig på en spännande och tradingfokuserad kväll. Du kommer få ta del av deras gedigna kunskap. erfarenhet och insikt i lönsam trading, börspsykologi och marknadsanalys.

Vi hoppas att du vill ta detta tillfälle i akt att träffa och lära känna CMC Markets, lyssna på riktigt intressanta presentationer och njuta av trevligt mingel med lite mat och dryck i behaglig miljö.

När: Torsdagen den 23 november, kl. 18.00 – 21.00.

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

Hur: Arrangemanget är helt kostnadsfritt, först till kvarn gäller.

Antalet platser är strikt begränsade.

Efter anmälan kommer vi inom kort bekräfta om Ni har erhållit plats.

 

Eventet är nu helt fullsatt! Vi tackar Er alla för visat intresse.

 

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer med fler än 60 000 kunder. Företaget är börsnoterat på London Stock Exchange och finns etablerat med kontor i 15 länder. Det svenska kontoret öppnade 2007 och därifrån sköts all kundservice och utbildning av svenska kunder.

Hos CMC Markets handlar du courtagefritt i index, råvaror, räntepapper samt valuta och du har tillgång till fler än 20 aktiemarknader. All handel sker via vår prisbelönta handelsplattform.

Utbudet är digert med tillgång till fler än 10 000 produkter som handlas utan fasta kontraktsstorlekar och med flexibel hävstång. Detta innebär att du själv väljer om du vill handla med hävstång och hur kraftig den skall vara. De flesta produkter går även att blanka d.v.s du kan spekulera i en prisnedgång.

Under åren har CMC Markets fått en mängd priser och utmärkelser för sin handelsplattform, erbjudande och kundservice. 2016 röstade bland annat Financial Times läsare fram oss till bästa CFD-aktör