Home > Event > Grundkurs i att handla systematiskt med strategier

Grundkurs i att handla systematiskt med strategier

En kurs i hur man skapar, utvärderar och tillämpar en handelsstrategi

Kurs i systematisk handelLär dig grunderna i att bygga strategier och samtidigt tillämpa dessa praktiskt tillsammans med Magnus Åberg, specialist med mångårig erfarenhet av strategiutveckling och datorbaserade handelslösningar.

Förutom att gå igenom de olika komponenterna som ingår i en komplett strategi, förklarar vi också hur man testar och utvärderar handelsstrategier samt går igenom vilka kriterier som krävs för att strategin ska fungera i praktiken. Vi berör också hur man disponerar sin portfölj för att slutligen avgöra om en strategi är meningsfull att handla i praktiken. Detta så att en djupare förståelse och acceptans skapas för den systematiska handeln.

Därutöver kommer Anders Haglund visa hur han i dagens börsklimat arbetar med teknisk analys för att hitta intressanta case och hur hans aktuella analys av OMXS30 ser ut.

I priset ingår:

 • 6 timmar undervisning
 • Lunch och fika
 • Fri konsultation 1 vecka efter kursen
 • Tradingportalen VIP (Förtur på Tradingportalens events, och rabatt på övriga kurser)
 • Datum: Nästa kurs inte planerad
  Tid:Kl 10 till kl 17
  Plats: Avanza, Regeringsgatan 103
  Pris: 2 950 kr inkl. moms. I priset ingår kursmaterial, lunch och eftermiddagskaffe/te och smörgås.

  OBS: Tradingportalen-VIP- och kunder hos Avanza betalar endast 1 950 kr för kursen.

  Kursledare är Anders Haglund och Magnus Åberg

  Anders Haglund har arbetat med teknisk analys i över 25 år och skriver dagligen tekniska analyser på Tradingportalen.com. Anders, som har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm, har också en lång och mångsidig erfarenhet från finansmarknaden. Han har förutom att ha arbetat som teknisk analytiker även arbetat som förvaltare, options- och aktiemäklare.

  Magnus Åberg har arbetat inom financial technology i mer än 15 år och innan dess inom trading med specialisering på kvantanalys och strategiutveckling.

  Alla kursdeltagare får kurskompendium och vi kommer även lämna förslag på analysverktyg, litteratur, internetresurser och annat material.

  Anmälan

  Kursavgiften faktureras och betalas innan kursen. Platserna till kurserna är begränsade och garanteras i den ordning betalningen kommer in.