Home > Event > Kvällsseminarium: Börsläget i dag och stegen till framgångsrik trading

Kvällsseminarium: Börsläget i dag och stegen till framgångsrik trading

Välkommen till ett kostnadsfritt kvällsseminarium hos IG i Stockholm där Anders Haglund från Tradingportalen.com kommer att ta tempen på rådande börsläge och se om den senaste tidens kraftiga börsuppgång ska fortsätta eller om en större korrektion nedåt är i korten. Därefter går IGs föreläsare, tillika gamla traders, Michael Canborn och Michael Brommels igenom de viktigaste stegen för att trada framgångsrikt i marknaden.

Vi bjuder på lättare förtäring.

Datum: Tisdag 19 februari
Tid: 18:00 till cirka 20:00
Plats: IGs lokaler, Stureplan 2, 114 35 Stockholm
OSA: Senast fredagen den 15 februari

Anmälan sker till event [ at ] tradingportalen.com med rubriken ”IG”. Ange namn och telefonnummer. Seminariet är kostnadsfritt, men uteblir deltagande utan avanmälan fakturerar vi 199 kr.

Föreläsarnas bakgrund

Anders Haglund är en teknisk analytiker med över 25 års erfarenhet. Anders har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och har en lång och mångsidig erfarenhet från finansmarknaden. Han har förutom att arbetat som teknisk analytiker även bland annat varit förvaltare och options-/aktiemäklare.

Michael Canborn arbetar som marknadsanalytiker på IG och är bland annat ansvarig för marknadsanalys och kontakt med journalister och media. Michael kommer senast från Nordea Markets där han tillhörde strategigruppen Global Alpha Strategy som ansvarade för storbankens valutaprognoser för G10-länderna. Dessförinnan arbetade han både som proprietary trader och aktie-/derivatmäklare och var med och grundade den populära börssajten Börstjänaren.

Michael Brommels har arbetat på IG sedan 2012 och kommer närmast från Mangold Fondkommission där han var Market Maker i aktier, obligationer och fonder. Innan dess jobbade han på dåvarande HQ Bank (nu en del av Carnegie) som proprietary trader i både aktier och optioner. Under sin tid på HQ Bank arbetade Michael även som kapitalförvaltare där han hjälpte privatpersoner och företag med finansiell rådgivning.