Home > Hur vi finansierar denna webbplats

Hur vi finansierar denna webbplats

Det är en ökande trend för företag att vara transparenta om sina intäkter och hur man genererar intäkter. För att ge våra läsare en försäkran om att man kan lita på vårt innehåll har vi beslutat oss för att beskriva hur Trading Portalen gör vinst.

Affiliate marketing är utövandet av att locka användare till webbplatsen med sitt innehåll och sedan rekommendera bra tjänster de kan använda för att köpa aktier. Webbplatsen samarbetar med välrenommerade och reglerade plattformar så att du kan få den bästa servicen.

Webbplatsen riktar också användare via affiliate-länkar för att registrera sig hos våra partners, Trading Portalen vilket också kallas organisk marknadsföring, med tanken att våra läsare kommer för vårt kvalitetsinnehåll och registrerar sig på mäklarwebbplatser baserat på våra rekommendationer.

Det är viktigt att påpeka att vi bara arbetar med företag som bevisligen följer finansiella regler för att skydda våra läsare från bedrägliga aktörer som kanske inte är en faktisk mäklare och bara kommer att stjäla användarnas pengar.

Dessutom erbjuder webbplatsen partnerskap med fast avgift och visar reklam till välrenommerade och reglerade plattformar.