Home > Jämför > Daytrading appar

Bästa Daytrading-apparna 2021

Författare: Shams Ul Zoha

Daytrading-appar gör det möjligt för traders att handla på marknaden bekvämt och rörligt. Denna programvara är tillgänglig från mäklare eller tredjepartsutvecklare och har de bästa verktygen och diagramfunktionerna. Den övergripande finansiella industrin består av bulls och bears som försöker dra marknaden i båda riktningarna.

Olika institutioner, banker och detaljhandlare kombinerar en hög volatilitet och likviditet. I sådan hård konkurrens är det nödvändigt att ha den bästa appen för daytrading för att få en fördel över marknaderna. Vi har inkluderat de bästa daytrading-apparna 2021 för att du ska slippa leta igenom internet själv.

Vilken är den bästa daytrading-appen?

Det finns många. Till att börja med behöver du för att handla aktier, valutor, terminer och andra instrument, ansluta dig till en börs. Tidigare kunde du antingen ta positioner genom att besöka eller ringa dessa börser, men nuförtiden behöver du bara öppna ett konto hos en nätmäklare. Dessa mäklare kopplar dig till önskade tillgångar och ger minimal latens, låga kostnader för affärer, utbildningsmaterial och utmärkt kundsupport.

Den snabba handeln, som har förbättrats över tid, gav upphov till scalpers och daytraders som använder de bästa daytrading-apparna till fullt ut.

Tre sätt du kan dra nytta av den bästa day trading appen

Den bästa appen för daytrading ser till att du kan placera och hantera dina transaktioner smidigt. Det har följande andra fördelar för traders:

 • Rörlighet: Den största fördelen med dessa appar är mobiliteten de erbjuder traders för att hantera positioner när du är på språng. Daytrading kan vara extremt tufft och riskabelt, särskilt för nybörjare och amatörer, där man kan behöva tillgång till sin portfölj hela tiden.
 • Analysera marknader: Eventuella möjligheter som dyker upp på marknaderna behöver snabbt kännas igen av daytraders. Volatiliteten kan ta bort en lönsam möjlighet inom några sekunder. De bästa daytrading-apparna hjälper dig att analysera marknaderna 24/7. Du behöver bara en mobil och internetanslutning för detta ändamål.
 • Enkelt och avancerat: Mäklare utvecklar mobila daytrading-appar efter noggranna undersökningar för att göra dem enkla men ändå avancerade. De drar nytta av alla funktioner som en stationär plattform har tillsammans med ett grundläggande gränssnitt som de flesta lätt kan förstå.

Våra val av de bästa daytrading-apparna

Våra utvalda handelsappar är de bästa när det gäller att tillhandahålla tjänster till traders och vi har inkluderat dem efter noggrann granskning och testning i flera månader. De har alla viktiga funktioner i dagshandelsappar, inklusive diagram, ordertyper, tidsramar och många fler.

Hur fungerar de bästa handelsapparna?

Dessa handelsappar liknar stationära handelsplattformar. När du köper eller säljer en tillgång behandlas din beställning av mäklaren som vidarebefordrar den till börsen. Hela processen utförs på några millisekunder.

Låt oss titta på ett exempel: placera ett köpstopp för $310 på Tesla-aktier som för närvarande ligger på $300. Planen är att köpa 100 aktier till det dedikerade priset med en SL på $300 och en TP på $320, vilket ger en risk/belöning på 1:1. Din daytrading-app kommer automatiskt att utföra beställningen till det angivna värdet så snart det träffas.

Många mäklare har börjat erbjuda sina egna daytrading-appar med mycket bättre funktioner. Det är en betydande utveckling jämfört med den tidigare branschstandarden MetaTrader.

Steg för att använda den bästa handelsappen

1

Hitta en lämplig daytrading-appen

Det sätt du handlar på marknaden kan kräva något extra när det gäller handel. Ta reda på om den önskade applikationen uppfyller alla dina krav.

2

Lär dig hur du använder den

Du kan snabbt lära dig att använda dessa appar genom att bara leka lite med dem. Om det finns några frågor finns en användarmanual att konsultera.

3

Börja tradea

När du har fått grepp om grunderna är det dags att börja handla. Finansiera ditt konto med lämplig summa pengar och handla med korrekt riskhantering, psykologi och strategi.

Vilka är fördelarna med att använda den bästa day trading appen?

De bästa handelsapparna har följande fördelar för traders:

 • Du behöver inte spendera tid och pengar på att bygga en PC. En enkel mobil med ett Android- eller iOS-gränssnitt räcker för att handla på marknaderna.
 • Daytrading-appar gör att du snabbt kan skicka ordrar till marknaden. Ange partiets storlek och tryck på knappen för att köpa/sälja på några sekunder.
 • Många funktioner och tjänster ingår i dessa appar för att hjälpa dig att dra in vinster. Diagramverktyg, ordertyper, utbildning etc. är lätt tillgängliga.
 • Vissa handelsappar som eToro låter dig kopiera affärer från andra lönsamma traders. Skanna och filtrera de bästa marknadsaktörerna under olika inställningar som riskhantering, vinstfaktor, neddragning och mer.
 • Forskningsrapporter från institutioner och topphandlare är tillgängliga. Livehandelsnyheter är viktiga för att upptäcka likviditetsförändringar och oregelbunden volatilitet.
 • Dessa appar skickar ut liveaviseringar eller SMS för att varna dig för eventuella förändringar på marknaden eller hos dina positioner.
1
Min. Insättning
$50
Exklusiv marknadsföring
Användarbetyg
10
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Börja handla
För:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Betalningsmetoder
Bank Transfer, Elektronisk överföring
Fullständig regellista:
CySEC, FCA
2
Min. Insättning
$1
Exklusiv marknadsföring
Användarbetyg
9.3
Börja handla
För:
Betalningsmetoder
Fullständig regellista:

Vilka är nackdelarna med att använda den bästa handelsplattformen?

De bästa handelsapparna har följande nackdelar för traders:

 • Att vara så nära marknaderna i denna takt kan skada ditt psyke. Du kan börja med att ständigt kontrollera eller justera dina affärer.
 • Att klicka på köp- eller säljknappen med fel partistorlek kan vara skadligt. Även om positionen är liten kan du behöva betala courtage eller spread. Viktiga händelser som nyheter kan vara svåra att scalpa genom en mobiltelefon.
 • Att använda en handelsapp via mobiltelefonen ger dig en begränsad storlek på skärmen. Surfplattor kan vara användbara i det här fallet; de är dock svåra att manövrera.
 • Dina trådlösa signaler kan störas när du befinner dig i ett avlägset område. Eftersom dessa appar fungerar på internet måste du ha en stabil anslutning.

Tips för hur du väljer den bästa day trading appen

Håll utkik efter recensioner i Play Store för Android och Apple Store för iOS. Även om det kan tyckas lite besvärligt, kan kundernas åsikter ge dig insyn i den totala prestandan för de bästa daytrading-apparna. Alla betyg över fyra stjärnor innebär att mobilprogramvaran är värd att kika på.
- Shams Ul Zoha

Hur väljer jag den bästa day trading appen?

Massor av frågor kan uppstå när du väljer den bästa handelsapplikationen. Bra svar på dessa är mycket användbart för att fatta ett beslut. Bli inte förvirrad i vad som är en enkel process och ordna dina tankar med llätthet.

Är de bästa handelsapparna reglerad?

Den mäklare som erbjuder appen måste verkligen vara reglerad. Reglering från toppnivåmyndigheter kommer att se till att du inte blir lurad när du handlar.

Vilka avgifter tillkommer? 

Handelskostnader och avgifter är begränsade till spread och courtage. Vissa mäklare kan ta ut en avgift för plattformen och inaktivitet. Mäklarna måste betala licensavgiften till utvecklare av tredjepartsapplikationer för att erbjuda appen till sina kunder.

Vilka enheter kan du använda?

Handelsapplikationerna är tillgängliga på Android och iOS. De är tillgängliga för nedladdning via sina specifika appbutiker.

Vilka är de tillgångar som finns att handla på de bästa handelsapparna?

Tillgången på instrument är direkt relaterat till din mäklare, där många erbjuder upp till 1000+ tillgångar för handel. Dessa instrument är indelade i olika kategorier beroende på typ.

Finns det ett demo-konto?

Du kan alltid begära ett demo-konto från din mäklare innan du investerar med riktiga pengar. Användning av virtuella portföljer kan hjälpa till att testa företagets tjänster i förväg.

Vad finns det för kontominimum?

Vissa mäklare erbjuder idag $5 som minsta insättning. För aktiemarknaderna kommer de att ha en mer betydande gräns, med den lägsta på $200.

Vilka utbildningsresurser finns tillgängliga?

De bästa daytrading-apparna kan ha en ekonomisk kalender tillsammans med annat material för marknadsundersökningar för att hjälpa både nybörjare och proffs. En hel del utbildning kan förbättra din konsistens på marknaderna.

Finns det hjälp och support? 

Hjälp och support kan kommas åt direkt via daytrading-apparna. Många mäklare använder livechatt tillsammans med e-post och chattstöd för att hjälpa sina kunder att nå dem.

Kan jag använda den var som helst?

Ja, du kan använda din daytrading-app var som helst. Du behöver bara en smartphone samt med internet för att handla i finansbranschen idag.

Vanliga frågor och svar

 1. Det varierar, MetaTrader, eToro, cTrader är några av de mest anmärkningsvärda.

 2. Många handlare använder MT4 när de börjar handla.

 3. Handelsappar erbjuder en mängd olika verktyg och tekniska indikatorer som diagramverktyg etc.

 4. Det tar bara några sekunder eller en minut att ladda ner en plattform eller app. Det beror på din internethastighet.

 5. Plattformen tjänar pengar genom att sälja sin licens till mäklare.