Home > Jämför > Rymd och flygindustri aktier

Bästa aktierna inom flyg- och rymdindustrin 2021

Författare: Shams Ul Zoha

COVID-19-pandemin har påverkat aktiekurserna i många toppindustrier, inklusive flygindustrin. Flygpassagerarna minskade kraftigt, vilket resulterade i att många flygbolag lämnade in konkurser. De goda nyheterna om ett vaccin påverkade den totala ekonomiska sektorn positivt och det har skett en gradvis återhämtning på nästan alla större finansmarknader sedan dess. Detta kommer när investerarnas efterfrågan på dessa aktier ökar som vi nyligen sett med WallStreetBets. Som ett resultat har vi handplockat de bästa rymdaktierna för dig att köpa när vi närmar oss slutet av låsning för vår artikel idag.

Översikt över flygbolag

Flygindustrin är enorm, med många underavsnitt som består av tillverkning av extrautrustning, passagerarflygplan, helikoptrar, raket, motorer, turbiner, kommersiella segelflygplan och många fler. Flera toppföretag har sina aktier för offentlig handel där investerare innehar sina positioner på lång eller kort sikt. Sammantaget ger tjurar och björns kombinerade aktivitet en ganska stor volatilitet för handlare att dra nytta av.

Många stora försvarsföretag har en rejäl andel på denna marknad eftersom många regeringar spenderar miljarder på att utveckla sitt flygvapen. Investerare tittar på de tekniska och grundläggande sidorna av handelsaktier för att få bästa möjliga sannolikhet i sin uppställning.

Vilka är öppettiderna för aktier inom flyg- och rymdindustrin?

Du kan handla aktier inom flyg- och rymdindustrin på de börser de är listade, öppet från måndag till fredag 09:30 till 16:00 östlig tid. De första en eller två timmarna ser mycket volatilitet där stora institutioner är upptagna med att öppna och stänga sina positioner.

Under lunchtiderna avtar volatiliteten när handlare går för en paus. De senaste två timmarna ser lite rörelse när daghandlare stänger sina avrättningar för att undvika öppen risk i sin portfölj. Handel under sessioner före och efter marknadsföring är också tillgänglig men är begränsad. För att handla de bästa rymdaktierna kan du öppna ett konto hos en mäklare som listar dessa tillgångar på deras plattform. Det är möjligt från överallt i världen att analysera och använda dessa instrument för handel.

Hur handlar jag och investerar i flyg- och rymdindustrin?

1

Öppna ett handelskonto

Du kan registrera dig för ett handelskonto genom att klicka på registerknappen. Efter verifiering av din e-postadress kan du logga in på ditt konto.

2

Finansiering

Finansiera ditt handelskonto med olika alternativ från din mäklare. När din mäklare validerar din kontantinsats kommer den att finnas tillgänglig i din portfölj.

3

Börja handla

Gå länge eller kort på den bästa flygindustrin när du ser möjligheten. Bygg din strategi, hantera din risk och journalisera dina affärer för att utveckla konsekvens.

Var kan jag köpa flygaktier?

Aerospace-aktier är noterade på börser, vilka mäklare sedan utnyttjar för att erbjuda dem till sina kunder. Mäklare är vanligtvis det bästa stället att handla med aktier, och för vår lista har vi valt de bästa efter att ha spenderat timmar på granskning för att ge dig de bästa.

Vi har listat de bästa aktierna inom  flyg- och rymdindustrin att köpa under 2021. Du kan börja handla dem med våra rekommenderade nätmäklare listade i tabellen nedanför.


1
Leidos Holdings (LDOS)
Vår poäng
10
Bolaget är verksamma inom försvarsindustrin, och har amerikanska staten som kund.
Trots coronakrisen, rapporterade Leidos en ökning på 10,1% i intäkter under Q4 2020.
LDOS aktier har haft en gradvis men stabil tillväxt under det senaste decenniet
Beskrivning:
Betalningsmetoder
Elektronisk överföring, Banköverföring
Fullständig regellista:
CySEC, FCA
2
Raytheon Technologies (RTX)
Vår poäng
9.3
Det multinationella konglomeratet är en av världens ledande inom flyg-, underrättelsetjänster och försvar
Värderas till mer än 110 miljarder dollar på aktiemarknaden.
Fri kassaflöde och betydande aktietillväxt under de senaste två decennierna
Beskrivning:
Betalningsmetoder
Elektronisk överföring, Banköverföring
Fullständig regellista:
CySEC, FCA
3
General Dynamics (GD)
Vår poäng
8.7
General Dynamics är ett globalt konglomerat inriktade mot flyg- och försvarsmarknaden.
Stora inom flyg- och försvarsindustrin
Grundades 1952
Beskrivning:
Betalningsmetoder
Elektronisk överföring, Banköverföring
Fullständig regellista:
CySEC, FCA
4
HEICO (HEI)
Vår poäng
8.5
Bolaget är verksam inom flyg- och elektronikverksamhet.
Grundades 1957.
Starka avkastning under de senaste 5 åren
Beskrivning:
Betalningsmetoder
Elektronisk överföring, Banköverföring
Fullständig regellista:
CySEC, FCA
5
L3Harris Technologies (LHX)
Vår poäng
7.9
Bildats genom sammanslagning av L3 Technologies och Harris Corporation 2019.
Stor aktör inom flyg- och försvarsindustrin
Ett börsvärde på 39.47B dollar.
Beskrivning:
Betalningsmetoder
Elektronisk överföring, Banköverföring
Fullständig regellista:
CySEC, FCA

Topp 10 aktier att köpa i flyg- och rymdindustrin

De tio aktierna inom flyg- och rymdindustrin att köpa 2021 väljs ut efter noggrant övervägande av alla väsentliga faktorer som kan påverka tillgången under de kommande månaderna. Vi utvärderade deras marknadsvärde, resultat, utsikter, diagram, reserver etc. för att placera dem i.

 1. Boeing BA
 2. Lockheed Martin LMT
 3. General Dynamics GD
 4. Northrop Grumman NOC
 5. Raytheon Technologies RTN
 6. Maxar Technologies MAXR
 7. HEICO HEI
 8. Leidos LDOS
 9. Huntington Ingalls Industries HII
 10.  Kubisk CUB

Boeing BA

Boeing är ett av världens största amerikanska multinationella företag som är involverade i tillverkning av rymdprodukter. Företaget har ett marknadsvärde på 121,22 miljarder dollar. Det har alltid varit populärt bland investerare på grund av sin äldre historia, och dess främsta flygplan, som Boeing 737, var en enorm framgång i att lyfta aktierna. Aktiens värde har sett sin rättvisa andel av prisökningen från 2016 till pandemins början 2020.

Lockheed Martin LMT

Det amerikanska multinationella försvars- och rymdföretaget grundades 1995 med sitt huvudkontor i Washington DC. Den har ett marknadsvärde på 94,41 miljarder dollar och är en av världens största försvarsentreprenörer. Med aktievärdet på $ 300, handlar vanligtvis investerare med stora aktier på det. Företaget har återhämtat sig snabbt från undergången efter pandemin.

General Dynamics GD

General Dynamics inkluderade sitt namn i 2019 förmögenhet 500 företag genom att komma till den 92: e positionen. Börsvärdet är 45,5 miljarder dollar. Du kan se aktien på NYSE under GD: s ticker. Totala tillväxtuppskattningar för företaget är på en köpsida under årsperioden. Att öka intäkterna och aktievärdet de senaste tre åren stoppade 2020. Framtidsutsikterna är ljusa.

Northrop Grumman NOC

Northrop är noterat på NYSE, med aktiekursen i genomsnitt nära $ 300. Den har ett nuvarande marknadsvärde på 49,81 miljarder dollar och en total intäkt på 37 miljarder dollar. Företaget kommer under ett av de snabbast växande försvarsbestånden. Investerare har argumenterat över det inneboende värdet av sina aktier under de senaste åren, där de placerar det över $ 400. Det nuvarande priset placerar det fortfarande bland föredragna aktier att köpa.

Raytheon Technologies RTN

Raytheon Technologies grundades 1922 och är också ett av de äldsta flygbolag i USA. Försvarsentreprenören har ett marknadsvärde på 109,85 miljarder dollar. En stor del av företagens värde kommer från dess försvarsverksamhet, där marknaden har väsentligt undervärderat sitt pris. Fallet i aktiekostnaden från början av covid-19 har gett investerare en bra köpmöjlighet.

Maxar Technologies MAXR

Maxar har sitt huvudkontor i Westminster, Colorado, ett marknadsvärde på nästan 3,15 miljarder dollar. Det är specialiserat på rymdteknik och är ett av de mest värdefulla aktierna att köpa. Med tanke på aktiens undervärderade tillstånd kan man tänka på det som ett bra köp. Företaget rapporterade också en positiv tillväxt under tredje kvartalet med en ökning med 5,6% under året. I slutet av covid-19 kan det totala antalet aktier uppgå till nya toppar.

HEICO HEI

HEICO gör sitt namn inom luftfarten genom att tillhandahålla jetmotorer och reservdelar till flygplan. Företaget har ett nuvarande marknadsvärde på 16,16 miljarder dollar. PE-förhållandet på 56,4 är lite lågt för flygindustrin, där investerare kan komplettera det med prisåtgärder för att gå långt på aktien. HEICO förlorade 12% av sitt värde under första halvåret 2020 men gjorde snabbt återhämtning.

Leidos LDOS

Leidos är också ett amerikanskt försvarsföretag som tidigare var känt som Science Applications International Corporation. Det har ett marknadsvärde på 15,19 miljarder dollar, och företaget är redo för ett bra köp utan försäljningsbetyg på de flesta finanswebbplatser. Aktierna är tillgängliga på NYSE, som har visat en uppgång under de senaste tre åren.

Huntington Ingalls HII

Huntington har ett nuvarande marknadsvärde på 6,64 miljarder dollar. Det är ett av de snabbast växande försvarsbestånden med ökade intäkter under de senaste tre åren. Efter pandemin har emellertid beståndet inte återhämtat sig från nedgången och fortsätter på nedre sidan. Med glidande medelvärden kommer crossover-investerare troligen att se mot aktien på köpsidan eftersom företaget ser lovande ut för framtiden.

Kubisk CUB

Cubic förser militären med support- och träningssystem för luft och simuleringar. Den har ett lågt marknadsvärde på 2,01 miljarder dollar jämfört med andra toppflygbolag. Investerare som inte har ett stort kapital för att handla aktier kan använda Cubic, som har ett pris på cirka $ 60. Wall Street-analysanalytiker håller aktievärdet högt som ett köp.

Experttips om att investera i flyg- och rymdindustrin

Håll handel på aktier av något slag, håll dig på avstånd från öreaktier och invester i dem med större marknadsvärde och popularitet bland investerare. Aktier på låg nivå påverkas lätt av ekonomiska och andra faktorer där en enda stor institution kan köpa och ta sitt värde högt.

Varför investera i flygindelningar?

Aerospace-aktier utgör ett bra tillfälle för investerare just nu eftersom situationen efter covid tycks förbättras. Förhoppningarna om att ett vaccin ska fungera i slutändan kommer att leda oss att se flygplan på himlen igen, vilket påverkar flygets marknadsvärde positivt. Försvars- och flygindustrin har också tagit en hel del skador, och medan vissa har återhämtat sig till sin tidigare topp, kämpar andra fortfarande. Tecknet på ansträngning visar att ett lager är redo att starta men väntar på rätt tekniska och grundläggande inställningar. Det vore dock bäst att se upp för att lägga alla dina ägg i en korg. Sprid ditt eget kapital i flera positioner, inte bara inom flyg, eftersom det är rätt sätt att spela spelet.

Vanliga frågor och svar

 1. Boeing är det främsta aktien.

 2. Ja, flyg är en utmärkt investering just nu.

 3. Boeing är den starkaste ekonomiskt.

 4. Daghandlare, institutioner investerar i flyg- och rymdindustrin.

 5. Cubic är det bästa aktien att investera i för nybörjare.

 6. Aerospace ansvarar för snabba transporter över hela världen. Det är också viktigt för flyg- och rymdindustrin.