Home > Jämför > Penny Stocks (Frimärksaktier)

Bästa Penny Stocks (Frimärksaktier) att köpa 2021

Författare: Ron Mendoza

Penny Stocks eller frimärksaktier  kan ofta generera betydande avkastning snabbt, vilket för vissa investerare är det perfekta verktyget för omedelbar tillfredsställelse. Dessa extremt billiga företagsaktier har ett rykte som en grogrund för spekulanter. Men det betyder inte att alla frimärksaktier är dåliga investeringar som saknar långsiktigt värde.

Det finns några dolda pärlor bland massvis av eländiga företag. Dessa ädelstenar har potential att bli värdefulla företag i framtiden, men de förbises just nu av marknaden. I den här artikeln, kommer vi att lista några av bästa frimärksaktierna.

Vad är Penny Stocks (Frimärksaktier)?

Frimärksaktier är aktier i företag som handlas på marknaden för mindre än $1, men namnet kan ibland också omfatta de under $5. Termen används för företag som handlas till mycket låga priser. Som nämnts är frimärksaktier attraktiva för spekulanter, men det är inte den enda anledningen till att de anses vara riskabla. Faktum är att den större sannolikheten för förlust kommer från frimärksaktiernas brist på transparens och, ännu värre, låga likviditet. 

En annan sak att tänka på med frimärksaktier är att vissa av dem handlas över disken istället för större börser, och det beror på specifika noteringskrav. Till exempel, om en aktie inte kan ta sig över $1 efter 180 dagar, kan den tas bort från en börs.

Poängen med att köpa frimärksaktier är att äga aktier i företag med solida fundament. Istället för att spekulera på kortsiktiga möjligheter. Investering i frimärksaktier handlar om att satsa på företagens långsiktiga resultat.

Hur handlar och investerar man i frimärksaktier?

1

Öppna ett handelskonto

För att börja investera behöver du ett nätmäklarkonto för att få tillgång till de penny stocks du vill köpa. I det här första steget måste du ta reda på vilken mäklare som hjälper dig att uppnå dina investeringsmål. En användare måste ange ett användarnamn, lösenord, emailadress och postadress för att öppna ett konto. Körkort, nationellt ID eller pass kan också krävas för att följa KYC-reglerna.

2

Välj aktier

Efter att ditt konto har godkänts är nästa steg att välja frimärksaktien du vill placera dina medel i. För att göra detta måste du noggrant analysera varje företags resultat genom att gräva igenom finansiella rapporter och jämföra viktig statistik. I slutändan måste du mäta hur verksamheten går och vart den troligen är på väg.

3

Placera din handel

Det sista steget är att placera ordern för handeln och skapa en stop-loss för att förhindra stora förluster. Du kan lägga till andelen i en app för att följa din portfölj som innehåller uppdateringar om aktien regelbundet. Dessa uppdateringar kan antingen vara i form av nyheter relaterade till aktien eller andra tekniska indikatorer. Andelen måste också övervakas regelbundet så att du kan justera din position om det behövs.

Var kan jag handla penny stocks?

En mäklare kommer att behövas för att få tillgång till företagen som du vill investera i. Ett konto hos en nätmäklare utan onödiga funktioner är den mest bekväma och kostnadseffektiva lösningen jämfört med alla andra möjliga alternativ för att få exponering mot frimärksaktier.

En stor del av detta beror på en aktuell trend bland mäklare att sänka sina handelskostnader till praktiskt taget noll, vilket gör handel tillgänglig för nästan alla.

Listan över nätmäklare nedan visar de företag som vi tror har genomgått enorma förbättringar av sina produkter och tjänster och är de mest uppdaterade för handelsklimatet 2021. Dessa plattformar har valts efter att ha beaktat deras avgifter, regleringsstatus och andra unika funktioner.

1
Min. Insättning
$50
Exklusiv marknadsföring
Användarbetyg
10
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Börja handla
För:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Betalningsmetoder
Bank Transfer, Elektronisk överföring
Fullständig regellista:
CySEC, FCA
2
Min. Insättning
$1
Exklusiv marknadsföring
Användarbetyg
9.3
Börja handla
För:
Betalningsmetoder
Fullständig regellista:

Topp 10 frimärksaktier att handla

 1. Xiaomi Corporation
 2. Sundial Growers
 3. Transocean
 4. Nokia
 5. Mizuho Financial Group
 6. AmBev
 7. Banco Santander
 8. MediPharm Labs
 9. CaixaBank
 10. Gem Diamonds

Xiaomi Corporation

Xiaomi är ett kinesiskt elektronikföretag som också verkar i andra affärssegment som hårdvara, programvara och internettjänster. Men det är kanske mest känt för sina smarttelefon- och fitnessbandprodukter. Företaget har en ganska stabil verksamhet med ökande intäkter sedan 2017. Dess arbetskraft växte också till 20 881.

Xiaomis aktie är noterat på NYSE och hade ett fantastiskt 2020 som pressade priset från $1,44 till $4,26. De handlas för $3,69 i skrivande stund.

Sundial Growers

Sundial Growers är en kanadensisk producent och leverantör av cannabis för vuxenmarknaden. De erbjuder sina produkter under följande varumärken: Top Leaf, Sundial Cannabis, Palmetto och Grasslands.

Sundial Growers är listad i NASDAQ. De noterade sin börsintroduktion för $13 per aktie 2019 men har sett en betydande prisreduktion sedan dess. Aktiens senaste avslutning är $2,08, i skrivande stund. Företaget förväntas vända sin brist på lönsamhet när det går in på den amerikanska marknaden efter den potentiella lagstiftningen för marijuana på federal nivå.

Transocean

Transocean är ett Steinhausen-företag i Schweiz som tillhandahåller offshore-borrtjänster för olja och gasbrunnar, som betjänar integrerade oljebolag, statligt ägda eller statligt kontrollerade oljebolag och andra oberoende oljebolag över hela världen.

Företaget är noterat på NYSE och brukade handlas för strax över 100 dollar, men de senaste åren har inte varit så snälla mot dess aktiekurs. Den handlas för $3,54 i skrivande stund.

Men den ökande mängd ordrar kan bidra till att öka aktierna i år med 7,8 miljarder dollar den 12e februari, vilket är något lägre än siffra den 14e oktober på 8,2 miljarder dollar.

Nokia

Nokia är ett annat företag som kan förbättra sitt aktiekurs i år tack vare övergången till 5G. Nokias senaste avslutning är $4,17 i skrivande stund, men aktien hade en topp på $9,79 i januari 2021.

Den en gång dominerande telefontillverkaren har säkrat kontrakt för att bygga 5G-nätverk i Belgien och Taiwan under tredje kvartalet. De samarbetade också i februari med en brasiliansk forskargrupp, CPQD, för att utveckla 5G ORAN-lösningar.

Mizuho Financial Group

Mizuho Financial Group är ett japanskt bankholdingbolag som bedriver bank-, trust-, värdepapperstjänster, samt andra finansiella tjänster. Mizuho innehar tillgångar värda mer än 1,8 biljoner dollar genom sin kontroll över Mizuho Bank och dess dotterbolag.

Företaget betalar en utdelning på $0,11/aktie per år och planerar att uppnå helårsutdelning för 2021 år trots att deras verksamhet påverkades negativt av pandemin. Mizuho uppgraderades till en köprankning av Zacks Investment Research den 9e februari. Aktiens senaste stängning är $2,98 i skrivande stund.

Experttips för att investera i frimärksaktier

Det viktigaste att komma ihåg när du ska köpa frimärksaktier är att inte missta ett billigt pris för ett stort värde. Många investerare dras till frimärksaktier på grund av det överkomliga priset. De lyssnar också på "framgångshistorier" och vad företagsledningen lovade utan en gedigen verksamhet som styrker det verkliga värdet på de aktier de köpte. Företagen måste öka sitt egenvärde för att du ska få en bra avkastning på din investering. Om verksamheten inte växer är det kanske inte värt din tid och pengar.
- Ron Mendoza

Varför investera i Penny stocks (frimärksaktier)?

Den främsta anledningen till att investerare lägger pengar på penny stocks är att ha möjlighet till att göra exponentiell avkastning. Om ett företag tar fart (grunden är anpassade och allt) och blir en vinnare så småningom så är att veta att man kom in på den lägsta nivån det bästa som finns. Det är som att du köpte Bitcoin 2010.

Naturligtvis är sådana möjligheter extremt sällsynta. Du kan möjligen få en respektabel avkastning på din investering i frimärksaktier om du investerar i en utmärkt verksamhet som fortsätter att växa år in och år ut. Ändå är de flesta misstag, så du bör alltid vara realistisk med dina förväntningar och vara försiktig innan du riskerar dina pengar.

I den här guiden diskuterade vi några av de bästa frimärksaktierna och var man kan köpa dem. Vi diskuterade också hur man väljer plattformar för handel med dessa aktier. Nya handlare måste komma ihåg att utöva riskhantering under handel eftersom handel med frimärksaktier också kan äta upp hela ditt kapital.

Vanliga frågor och svar

 1. En reglerad plattform kommer ofta att insistera på KYC och listar dess reglerande status på webbplatsen. En lista över några ansedda plattformar finns också i guiden ovan.

 2. Ja. De flesta ansedda mäklare kommer att insistera på KYC-procedurer eftersom det hjälper till att skapa en trygg och säker miljö för sina användare. Identitetsverifiering hjälper till att hålla de dåliga aktörerna ute.

 3. Många nyheter finns tillgängliga på sociala medier. Många experthandlare ger råd om sådana medier. En användare kan också lägga till andelen i en portfölj- och nyhetsspårningsapp som tillhandahåller uppdateringar relaterade till aktien.

 4. En användare bör alltid välja en reglerad plattform för handel och kan också använda ytterligare säkerhetsåtgärder som 2FA för att säkra handelskontot.

 5. Ja. De flesta länder betraktar vinst från handel som en skattepliktig verksamhet. Kontrollera dina lokala skattelagar innan du handlar.

 6. Ja. Vissa mäklare kan erbjuda ytterligare tjänster som bothandel för sina användare. En användare kan också använda stop-loss och take-profit för att automatisera köp/försäljning. Kolla med mäklaren i förväg om sådana automatiska tjänster finns tillgängliga.

 7. Nej. Frimärksaktier handlas vanligtvis under öppettiderna. Vissa mäklare kan erbjuda eftermarknadstjänster men kontakta din mäklare innan handel.