Home > Jämför > Undervärderade aktier

Bästa undervärderade aktierna att köpa 2021

Författare: Shams Ul Zoha

De bästa undervärderade aktierna är de som prissätts under det föreslagna inneboende värdet. Sådana typer av värdepapper ger bra nybörjare och proffs långa och korta investeringsmöjligheter. För det mesta hoppar dessa aktier upp till betydande vinster i framtiden. Att bestämma sådana lager i förväg kan utgöra en stor belöning för dig; därför har vi valt de tio bäst undervärderade aktierna för vår lista 2021.

Vilka är de bästa undervärderade aktierna?

Det finns många undervärderade aktier för närvarande på marknaden. Vi har nyligen sett detta med GameStop-sagan. Sammantaget är det amerikanska aktiet öppet för alla handlare globalt att delta och bidra till volatiliteten och likviditeten. Utbudet och efterfrågan på säkerhet orsakar en ökning eller minskning av priset, vilka deltagare sedan utnyttjar undervärderade aktier som med $ GME.

Ett utmärkt exempel på handel med de bäst undervärderade aktierna kommer från en näringsidkare som identifierar potentiell säkerhet, till exempel Y, 100 dollar i värde. Han inser att aktierna är betydligt undervärderade och köper tusen av dem. Under året stiger aktien till $ 200, vilket ger vår näringsidkare två gånger avkastningen.

Vilka är öppettiderna för det bäst undervärderade aktiet?

Börserna över hela världen öppnas och stängs under deras specifika öppettider. USA: s aktiemarknad inkluderarNew York Stock Exchange (NYSE) och Nasdaq Stock Market (Nasdaq), är tillgängliga för handel från 9:30 till 16:00 Vissa aktiviteter före och efter marknadsföringen är också under observation och sträcker sig 3 till 4 timmar framåt eller framåt. 

Mäklare ger dig en direktlänk till en börs så att du kan handla och hantera ditt konto när du vill från praktiskt taget var som helst i världen. Som tidigare nämnts ligger de bästa undervärderade aktierna alltid under stora bankers, investerares och detaljhandlares ögon på grund av den enorma mängden vinstpotential.

Handla bästa undervärderade aktier i 3 steg

1

Öppna ett handelskonto

Registrera ett konto hos en valfri mäklare genom att besöka deras webbplats och klicka på registreringsknappen. Du kan behöva verifiera din e-post och identitet.

2

Gör en insättning

Sätt snabbt in med kredit- / bankkort, banköverföring etc., beroende på vilka alternativ som finns.

3

Börja handla

Börja handla marknaderna med korrekt riskhantering, psykologi och strategi.

Var kan jag handla bäst undervärderade aktier?

Att investera på aktiemarknaden görs enkelt idag genom att använda mäklare. De hjälper dig genom att tillhandahålla de bästa tjänsterna via sina egna eller tredjepartsplattformar. På en marknad där felfrekvensen närmar sig 95% kan handel genom en mäklare hjälpa dig att vinna 5%. När vi valde den bästa har vi listat de tre bästa mäklarna i branschen i tabellen nedan.

Vi har listat de bästa undervärderade aktierna 2021. Du kan börja handla dem med våra rekommenderade nätmäklare listade i tabellen nedanför.

1
Intel (INTC)
Our score
10
2,26% i Utdelningsavkastning.
No.1 Chiptillverkare
Världens största PC och Data Center
Description:
Payment methods
Elektronisk överföring, Banköverföring
Full regulations list:
CySEC, FCA
2
Kellogg (K)
Our score
9.3
Grundades 1906
Äger märken som Kelloggs, Pringles och Cheez-It.
$13B i intäkter under 2020
Description:
Payment methods
Elektronisk överföring, Banköverföring
Full regulations list:
CySEC, FCA
3
Wells Fargo (WFC)
Our score
8.7
Diversifierat finansföretag som arbetar globalt.
Grundades 1852 och har sitt huvudkontor i San Francisco
80B dollar i intäkter under 2020
Description:
Payment methods
Elektronisk överföring, Banköverföring
Full regulations list:
CySEC, FCA
4
Fox (FOXA)
Our score
8.5
Fox är ett medie- och underhållningsbolag.
Börsvärde på 19.83B dollar.
Försäljningstillväxten under 2020 var upp 8,03%.
Description:
Payment methods
Elektronisk överföring, Banköverföring
Full regulations list:
CySEC, FCA
5
Honda (HMC)
Our score
7.9
401 miljarder dollar i intäkter under 2019
50% ökning av omsättning Q1
Ständigt innovativt bolag.
Description:
Payment methods
Elektronisk överföring, Banköverföring
Full regulations list:
CySEC, FCA

Vilket är det bäst undervärderade aktiet att handla?

Det är viktigt att ha de bäst undervärderade aktierna i din lista över värdepapper som du handlar. De kan ge goda långsiktiga vinster och är ibland också fördelaktiga på kort sikt. Följande är de bäst undervärderade aktierna att handla 2021:

 1. Advanced Micro Devices AMD
 2. Heico Samarbete HEI
 3. Ambarella AMBA
 4. Novavax NVAX
 5. Criteo CRTO
 6. Aarons AAN
 7. Qualcomm QCOM
 8. Acuity Brands AYI
 9. Grand Canyon Education LOPE
 10. IBM IBM

Advanced Micro Devices AMD

Avancerade mikroenheter har stött på 2021 och matchat sina fötter med toppgrafik och CPU-företag NVIDIA och Intel. Aktiens aktuella marknadsvärde är 112,05 miljarder dollar. Outlook för AMD är ljust eftersom det ger sin egen uppsättning GPU: er och processorer som konsekvent slår de andra bästa rivalerna. Det finns också en överenskommelse mellan Advanced Micro Devices och Samsung om att leverera ett grafikchip som matchar sin Exynos-processor som sägs slå Apple. Under de senaste åren har priset varit i en trend.

Heico Samarbete HEI

Flygindustrin fokuserar på att utveckla jetmotorer och flygplanskomponenter. Pandemin hade verkligen en vägtull på beståndet; ändå vände det sig snabbt och rapporterade en tillväxt utan flyg på 4%. Nuvarande marknadsvärde för HEI är 16,51 miljarder dollar. HEI är ett bra köp eftersom det har många fördelar och goda nyheter, inklusive återhämtning av fleråriga och FSG, begränsad neddragning på grund av utrymme och försvar, och erbjuder FAA-godkända delar till ett lågt pris i motsats till OEM.

Ambarella AMBA

Halvledardesignföretaget har ett marknadsvärde på 4,12 miljarder dollar. Vissa investerare kan anse att det är för sent att köpa aktien sedan dess uppgång från Q3-resultatet. Det finns fortfarande tillväxtpotential eftersom företaget fortsätter att presentera sina marker i toppprodukter. Det har också fått en övergripande köprankning från analytiker. Under de senaste tre åren har priset kretsat kring det genomsnittliga varumärket på 45 dollar, vilket sedan slog för att rekordera nya toppar för 2021.

Novavax NVAX

Novavax är en av de ledande vaccinutvecklarna som fått uppskattning från topppersonligheter som Bill Gates. Börsvärdet för aktien är 19,16 miljarder dollar. Företaget sägs ansöka om godkännande för sitt Covid-19-vaccin, vilket kommer att sätta aktier för en ytterligare uppåtgående trend efter ett nyligen tillskott på 190% i år. Analytiker förutspådde 24,16 dollar i vinst per aktie, vilket är en total ökning från tidigare 16,90 dollar. Med tanke på de utmärkta utsikterna har NVAX-värdet ökat enormt det senaste året.

Criteo CRTO

Criteo är ett av världens bästa annonsinriktningsföretag med ett marknadsvärde på 1,74 miljarder dollar. Under de senaste åren har lagervärdet nackdelen eftersom fler toppwebbläsare avvecklar cookies, vilket är ett av de viktigaste verktygen som CRTO använder för att analysera konsumentbeteende. Företaget har anpassat sig till förändringen och ökat sin försäljning på sina andra segment som har ökat avsevärt. Med ett aktievärde på cirka 20 dollar är det inte lika riskabelt att hålla aktien för en ljus framtid.

Aarons AAN

AAN är specialiserat på leasing och detaljhandel med konsumentprodukter som datorer, möbler och elektronik. Den har ett nuvarande marknadsvärde på 679 miljoner dollar. När pandemisituationen försvinner, sägs Aarons göra betydande vinster. Det ökar sina nuvarande intäkter med en hastighet på 20%. Priset hade sett en dumpning under pandemin; det återhämtade sig dock till sitt tidiga tillstånd och är redo för ett stort hopp.

Qualcomm QCOM

Qualcomm är en av de ledande chiptillverkarna för mobila och andra relaterade enheter. Börsvärdet är 165,29 miljarder dollar. Företaget bryter gränser genom att göra nya, effektivare 5 nm-processorer och slå andra toppföretag som Samsung i samma nisch. Med den nya 5G-infrastrukturen som redan finns på marknaden kommer QCOM säkerligen att göra en hel del vinster. Tekniskt lager har nästan fördubblat sitt värde under det senaste året.

Acuity Brands AYI

Huvudkontoret i Atlanta är Acuity ett företag som är specialiserat på belysning och byggnadsledning. Den har ett marknadsvärde på 4,42 miljarder dollar. Vinsten förväntas växa med cirka 13% under de närmaste åren, vilket är goda nyheter. Ett högre kassaflöde kommer att leda till att detta bäst undervärderade aktie närmar sig sitt höga inneboende värde. AYI är ett medelstort aktie som också ser mycket täckning från investerare och är prisvärt.

Grand Canyon Education LOPE

LOPE har ett marknadsvärde på 4,7 miljarder dollar. Företaget tillhandahåller utbildningstjänster och tappade cirka 40% av sitt aktievärde vid starten av Covid-19 i mars 2020. Onlinekursen hjälpte Grand Canyon då den fick 7,5% av studenterna under tredje kvartalet. Vid intäktssamtalet gav VD en positiv syn på det kommande decenniet genom att indikera att den utvecklar ytterligare tre plattformar. Företaget kommer att lägga upp sitt kvartalsresultat onsdagen den 10 februari så håll ett öga på det.

IBM IBM

IBM är en ledande datortillverkare och har ett marknadsvärde på 108,89 miljarder dollar. Företaget har varit långsamt med att anpassa sig till molnbaserad teknik, vilket kan vara en anledning sedan 2013. De senaste affärssigneringarna och förbättringarna av tekniken kommer säkert att sätta rätt riktning. Den stora försäljningen under de senaste månaderna är en bra köpmöjlighet för investerare.

Experttips om att investera i de bästa undervärderade aktierna

Det är nödvändigt att hålla din riskhantering alltid under kontroll. Den dåliga förmågan att kontrollera utdelningarna kommer säkert att ge dig en plats bland förlorarna. Riskera inte mer än 5% av ditt totala marknadskapital i en enda handel. Live to fight another day är ett berömt motto bland investerare.

Varför handla bäst undervärderade aktier?

De bäst undervärderade aktierna ger goda vinster så snart priset stiger upp till dess inneboende värde. Eftersom aktierna är lägre än deras inneboende uppskattning är det lätt att köpa tillräckligt med aktier och ändå hålla din risk på den minsta sidan. Att hålla ett öga på möjliga prognoser från analytiker och resultat ger dig en fördel av värdepappers framtida värde. Detta kan öka dina transakters sannolikhet och låta dig lämna en position till höger eller låg. Var försiktig med att ta ut pengar för tidigt på grund av falska nyheter, eftersom du lämnar vinster på bordet. Rida ut hela trenden till slutet.

Vanliga frågor och svar

 1. Valutamarknaden fokuserar på handel med valutor, medan aktiemarknaden är för handel med aktier.

 2. Ja, undervärderade aktier är lönsamma.

 3. AMD är den mest lönsamma.

 4. AMD är det säkraste att handla.

 5. Ja, undervärderade aktier är en bra investering för nybörjare.

 6. Nej, de handlas när respektive börser är öppna.