Home > Kontakta oss

Kontakta oss

På Tradingportalen.coom bjuder vi in våra läsare att delta

Vi uppmuntrar våra användare att dela med sig av sina upplevelser av Forex-världen med oss. Oavsett om det är en affärsrelaterad fråga eller om du bara vill berätta för oss om dina upplevelser med mäklare kan du använda denna sida för att komma i kontakt med teamet bakom Tradingportalen.com.

Berättelser, tips eller pressförfrågningar

Ibland berättas de bästa historierna från person till person. Om du har ett tips, en idé eller en pressförfrågan kan du använda formuläret nedan och sen välja det alternativ som passar.

Förfrågningar om gästinlägg

Vi tar väldigt sällan emot förfrågningar om gästinlägg då de i de allra flesta fallen inte passar med våra redaktionella riktlinjer, men om du känner att du har något att bidra med som inte är i kommersiella syften får du gärna använda formuläret nedan så återkommer vi om vi är intresserade.

Förfrågningar om partnerskap och marknadsföring

Vill du marknadsföra på Tradingportalen.com eller en annan hemsida på Investoo Groups nätverk? Du hittar alla alternativ för marknadsföring på Investoo groups hemsida, och där kan du komma i direkt kontakt med den avdelning som tar hand om alla affärsförfrågningar.

Ta kontakt