Home > 3 bästa aktierna att köpa på Black Friday

3 bästa aktierna att köpa på Black Friday

Black Friday är bara ett par dagar bort, och börsen erbjuder några aktier till en billig rabatt. Här är tre aktier att överväga att köpa eftersom de handlas långt från sina toppar 2021 – Roku, Zoom och SNAP.

Shoppare från hela världen älskar Black Friday-erbjudanden eftersom de ofta erbjuder betydande rabatter på varor och tjänster. I år erbjuder aktiemarknaden några namn som handlas långt borta från sina årliga toppar, vilket ger en möjlighet att få några aktier av god kvalitet eftersom deras värdering minskade avsevärt.

Här är några aktier att överväga eftersom de handlas långt från sina toppar: Roku, Zoom och SNAP.

Roku

Roku är ett film- och underhållningsföretag som driver en TV-streamingplattform. Med huvudkontor i San Jose, Kalifornien, har de över 51 miljoner aktiva konton, och de var en av investerarnas älsklingar under covid-19-pandemin.

Aktiekursen är nere med mer än 50% från dess toppnivåer 2020, och på dessa nivåer ser värderingen inte så utdragen ut längre. Visst, företaget opererar med en bruttovinstmarginal på 52,35%, och de har en stark position för fritt kassaflöde, som förväntas öka gånger fem under de kommande fyra åren. Mycket högre intäkter förväntas också, vilket innebär en möjlighet för investerare med en medellång och lång sikt.

Ur ett tekniskt analysperspektiv gjorde Roku ett dubbeltoppmönster under det första halvåret, och bröt sedan under mönstrets halslinje. Investerare som är villiga att ta risken här, kanske vill lägga till positionen efter att priset kommer tillbaka över halslinjen.

Zoom Video Communications

Zoom Video Communications eller helt enkelt Zoom är ett annat företag som överträffade marknaden under COVID-19-pandemin. När arbetsplatsen förändras kommer Zooms produkter och tjänster sannolikt att vara i stor efterfrågan; Därför erbjuder nedgången på -55% i aktiekursen en möjlighet för investerare som har en medellång till lång sikt för sina investeringar. Om vi lägger till att intäkterna förväntas fyrdubblas och nå 8,2 miljarder dollar till 2026, kan den nuvarande Black Friday-rabatten se tilltalande ut.

SNAP

SNAP är ned -38% från toppnivåerna och rabatten ser mer än attraktiv ut. Det här är trots allt ett företag med potential om vi ska tolka det faktum att av 96 analytiker som täcker aktiekursen har 78 ett köpbetyg, med det högsta kursmålet på $110.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto