Home > Aerocrine haussas av ”Börsgolvet”

Aerocrine haussas av ”Börsgolvet”

Aerocrine får starka köprekommendationer i Affärsvärldens ”Börsgolvet” som är deras spalt för ”de hetaste ryktena och det senaste skvallret” från börsproffsen. ”Har du inga aktier så köp” skriver dom.

Tittar vi i kursdiagrammet så har Aerocrine tidigare fått starka köpsignaler när aktien gick över motsåndet vid ca 12 kr. Denna signal indikerade att aktien skulle upp och testa de gamla toppnivåerna kring ca 17,8 kr. Se månadsdiagrammet.

Aerocrine (Månadsdiagram)
Aerocrine (Månadsdiagram)

På vägen dit hade aktien också en motståndsnivå vid ca 15,4 kr som nu är på gång att brytas. Aerocrine handlas i skrivande stund i 15,6 kr.  Ska man gå på Börsgolvets tips så ser aktien ut att kunna gå upp till minst 17,8 kr.

Ska man däremot gå efter diagrammet så bör man nog avvakta en rekyl så att man kommer lite närmare det starka stödet vid ca 12 kr. En lämplig stop loss kan då sättas lättare och risk-reward relation blir då mycket bättre. En stop loss skulle till exempel då kunna vara om aktien stänger under 11,7 kr.

Ett lite mer högriskalternativ är i och för sig att köpa nu med en stop loss om aktien stänger under 15 kr. Tänk dock på att aktien är relativt illikvid och den lätt kan röra sig många procent på kort tid.

Aerocrine (Dagsdiagram)
Aerocrine (Dagsdiagram)
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto