Home > Aerpio Pharmaceuticals aktiepris raketstiger med 50% under en dag: här kan du köpa aktier

Aerpio Pharmaceuticals aktiepris raketstiger med 50% under en dag: här kan du köpa aktier

Aerpio Pharmaceuticals (NASDAQ: ARPO) steg med hela 50% i morse. Denna artikel kommer gå på djupet med varför denna prisökning skedde och ge dig all den information du behöver för att fatta ett informerat beslut vad gäller att investera i Aerpio Pharmaceuticals.

Skrolla ned för att få all information du behöver om Aerpio Pharmaceuticals. Vi kommer förklara vad det är för företag, vad de gör och hur vår prisprognos för ARPO ser ut.

För de som vill köpa aktier i ARPO nu på en gång har vårt analytikerteam nedan listat de bästa platserna där du kan köpa och sälja aktier i Aerpio Pharmaceuticals i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i ARPO på nätet

Om du vill investera i ARPO snabbt och enkelt kan du registrera dig hos en aktiemäklare med låga avgifter, sätta in pengar och sen köpa aktier.

Vi anser att de två alternativen nedan är de bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i Aerpio idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Aerpio Pharmaceuticals?

Det är ett biofarmaceutiskt bolag med fokus på att utveckla och kommersialisera föreningar för att hjälpa behandlingen av ögonsjukdomar och vaskulär stabilisering.

Företagets ledande produkt heter Razuprotafib, vilket är en liten molekylhämmare av det som kallas ”vaskulärt endotelprotein tyrosinfosfatas.” Nej, det glider inte direkt av tungan.

Aktien har stigit efter en positiv forskningsrapport från H.C. Wainwright-analytikern Robert Burns, som har uppgraderat ARPO till ett ”köp”-betyg och gett aktien en prisprognos på 22 dollar, vilket är en massiv uppgradering från dess nuvarande värdering på cirka 2,50 dollar.

Ska jag köpa aktier i ARPO idag?

Om du tror på Burns analys och anser att Aerpio kan skapa banbrytande behandlingar kan ett köp idag, innan företagets kommersiella framgångar, vara ett smart drag.

Det finns dock alltid en stor risk med biofarmaceutiska bolag. Varje produkt måste testas rigoröst innan de kan godkännas av myndigheterna, vilket innebär att de alltid kan fällas på mållinjen.

Oavsett vad du gör är det viktigt att du gör din egen research innan du satsar på marknaden.

En prisprognos för ARPO

Vår 12-månaders prisprognos för Aerpio Pharmaceuticals ligger på 20 dollar, vilket är i linje med det som Burns ansåg.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto