Home > Aktiepriset på Roblox klättrar 8.6% – Här Är Anledningarna Till Att Game Maker Aktien Är Ett Bra Köp

Aktiepriset på Roblox klättrar 8.6% – Här Är Anledningarna Till Att Game Maker Aktien Är Ett Bra Köp

ROBLOX aktierna ligger på 8.65% och kommer förmodligen att öka ytterligare vad gäller vinster och antalet användare i Storbritannien, USA och Europa. 

Aktiepriset på Roblox Corporation (NYSE: RBLX) hoppasde med 52% vid sin börsnotering den 10:e mars och listat värde är 46 miljarder dollar. Den starka starten verkade sakta ner lite i takt med att den globala ekonomin började öppna upp igen. Trenden ser ut att vända och en god vinstrapport för det första kvartalet har återigen fångat investerarnas intresse.

Kvartalsrapporten har inte bara visat sig vara en game-changer för det Kalifornien-baserade spelföretaget utan har också pressat upp RBLX till en plats högt uppe bland de bästa aktierna som en följd av en börsnotering eller så kallad initial public offering (IPO).

Hur köpa Roblox (NYSE: RBLX)

Köp Roblox på eToro

eToro är en ledande nätmäklarplattform för aktier, fonder och handelstillgångar som används både i Storbritannien och globalt. Plattformen har ett gott rykte eftersom de erbjudit investerare en trygg och användarvänlig tjänst för att köpa och sälja tillgångar med. För att köpa RBLX på eToro behöver du helt enkelt skapa ett konto och verifiera din identitet. När du väl är registrerad kan du köpa aktien med hjälp av ditt kreditkort eller ditt bankkonto.

Registrera dig här

Den 27:e maj var priset på Roblox högt,  $97.47, vilket var en ökning på ungefär $7.76 eller +8.65% av dess värde. Efter börsstängning har aktien nått ett pris på över $98.00 och priset kan uppgå till över $100 i början av juni. Total vinst de senaste 30 dagarna är 31.12%, men aktien är fortfarande mycket åtråvärd.

Varför köpa Roblox?

RBLX vilar på goda grunder och priset ser för närvarande ut att vara ett klipp med tanke på vad aktiepriset kan vara inom den närmsta veckorna eller månaderna.

Jim Cramer en investerare som är värd för det populära programmet MadMoney på CNBC har omtalat Roblox som ”ett köp” och denna åsikt kommer troligen att spridas i takt med att företaget fortsätter att imponera i takt med att deras antal användare, som uppgår till 43.3 miljoner aktiva dagliga användare, ökar.

 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto