Home > Aktiesvepet 14 nov | BeijerAlma, Cameco, Millicom, Nordea, LUPE, PEAB, Starbreeze | Teknisk analys

Aktiesvepet 14 nov | BeijerAlma, Cameco, Millicom, Nordea, LUPE, PEAB, Starbreeze | Teknisk analys

Aktiesvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. Varje vecka analyseras svenska eller utländska aktier med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort samt lång sikt.

I veckans aktiesvep tittar vi bland annat på JM och Peab som efter en tids nedgång närmar sig viktiga stödnivåer. Det samma gäller Nordea som efter att ha testat toppen runt 114 trendat ner och nu testar intressanta stödet runt 98. Är det dags för Lundin Petroleum att hämta andan efter några veckor av uppgång? Övriga bolag som analyseras och som befinner sig vid intressanta nivåer är Troax, Lucara Diamond, Beijer Alma, Millicom, Cameco, Starbreeze och Tobii.

Om du vill att vi tittar på något speciellt bolag så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto