Home > Aktiesvepet 24 okt | Autoliv, BeijerA, Bufab, JM, NetEnt, Nordea, Sobi, Thule | Teknisk analys

Aktiesvepet 24 okt | Autoliv, BeijerA, Bufab, JM, NetEnt, Nordea, Sobi, Thule | Teknisk analys

Marknadssvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. I början av varje vecka analyseras index, råvaror, räntepapper och valuta med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort och lång sikt.

I veckans aktiesvep tar vi en närmare titta på en rad spännande bolag som släppt eller släpper rapport under veckan. Vi anlyserar Skanska, Nordea, SEB, Lundin Mining, Thule, Bufab, Autoliv, Hoist, JM, NetEnt, Fingerprint, Beijer Alma, Sobi och Dometic. Om du vill att vi tittar på något speciellt bolag så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.