Home > Aktiesvepet: Ska bank stjälpa eller hjälpa?

Aktiesvepet: Ska bank stjälpa eller hjälpa?

Aktiesvepet skapas av CMC Markets analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke. Varje vecka analyseras svenska eller utländska aktier med fokus på att hitta intressanta och viktiga tekniska nivåer på kort samt lång sikt.

I veckans aktiesvep tittar vi bland annat på SHB och Nordea som båda försöker försvara intressanta stödnivåer. Viktigt att bankerna hittar styrka för den fortsatta uppgången i OMXS30.  JM och Peab har likt andra bostadsutvecklare haft det tufft den senaste tiden och har kommit ner till långsikta områden där köpare behöver komma in och försvara kursen. Beijer Ref har trendat starkt den senaste veckan och testade under gårdagen (27 nov) taket i kanalen från början av augusti. Övriga bolag som analyseras är Academedia, Sobi, Saab, Skanska, Kinnevik och SKF.

Om du vill att vi tittar på något speciellt bolag så skicka ditt önskemål till [email protected].

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns i 15 länder och är börsnoterat på London Stock Exchange. Det svenska kontoret öppnade i Stockholm 2007 och därifrån tillhandahålls bland annat kundservice, online-utbildningar varje vecka och analys för bolagets Svenska kunder.

Hos CMC Markets har du tillgång till fler än 10 000 produkter via CFD:er i aktier, ETF:er, index, råvaror, valuta och räntepapper. All handel sker via bolagets kostnadsfria handelsplattform som erhållit en mängd priser. Utöver den webbaserade handelsplattformen har du tillgång till appar för mobiltelefon och tablet.

Läs mer på www.cmcmarkets.se

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto