Home > Aktietips från Aktiespararen

Aktietips från Aktiespararen

Aktiespararens septembernummer avvaktar läkemedelsutvecklaren Moberg Pharma och investmentbolaget Ratos. Programvarubolaget Formpipe rekommenderas köp liksom affärssystemsbolaget IFS och konsultbolaget Sweco.

Moberg Pharma, med bland annat nagelsvampsprodukten Nalox, anses som ett intressant bolag med vinstmål i år och rörelsemarginalmål på 25 procent framöver. Dock betraktas aktien som en chansning och rådet blir därmed avvakta med en riktkurs om 35 kronor .

Formpipe kan komma att visa på en vändning nästa år och om spådomen slår in finns en fin uppsida och riktkursen skrivs till drygt 8 kronor även om en investering bedöms som riskfylld.

Ratos rosar inte aktiemarknaden och riktkursen sätts till 58 kronor med avvakta-rekommendation.

IFS har inlett 2013 med förlust men bättring spås framöver och inför 2014 ser det till och med riktigt bra ut. Riktkursen skrivs till 160 kronor och köp är rekommendationen.

Sweco har flyttat fram sina positioner inom exempelvis infrastruktur som varit en snabbväxande genre de senaste åren. Konsultaktien är ett gott köp för den långsiktige med en riktkurs om 86 kronor.

Av: Direkt

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto