Home > Allt fler republikaner stödjer Trump-granskning.

Allt fler republikaner stödjer Trump-granskning.

Ett litet men växande antal republikaner stödjer en oberoende granskning av eventuellt samröre mellan Donald Trumps presidentkampanj och Ryssland. En republikan nämner till och med ordet riksrätt.

Det rapporterar Reuters i spåren av de påstådda uppgifterna från den avskedade chefen för den federala polisen FBI, James Comey, om att Trump ska ha försökt få Comey att lägga ned undersökningen av den tidigare nationelle säkerhetsrådgivaren Michael Flynn.

Under onsdagskvällen har nedgången på den amerikanska aktiemarknaden utökats jämfört med under eftermiddagen. Dollarn har samtidigt försvagats för sjätte dagen i rad, samtidigt som obligationsräntorna har rört sig nedåt när investerare har sökt sig till tryggare placeringar.

Paul Ryan, republikansk talman för representanthuset, har insisterat på att republikanernas lagstiftningsagenda inte paralyseras av den senaste tidens händelseutveckling.

Det amerikanska justitiedepartementet utsåg på onsdagen den tidigare FBI-chefen Robert Mueller att utreda den påstådda ryska inblandningen i det amerikanska valet 2016 och möjligt maskopi mellan president Donald Trumps kampanj och Moskva.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:
DAX
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto