Home > AMC Entertainment upp 20% under “Meme-aktie”-flugan – Var du kan köpa AMC

AMC Entertainment upp 20% under “Meme-aktie”-flugan – Var du kan köpa AMC

AMC-andelar går upp med en tvåsiffrig procent igen då köpviljan fortsätter i en linje som liknar den för GameStop (GME).

Priset för AMC har gått upp med 8% under dagen och nästan 24% de senaste 24 timmarna då köptrycket skenar mot $20. Glöm Dogecoin (DOGE) och Shiba Inu (SHIB) just nu, den hetaste meme-tillgången på kryptomarknaden är dessa AMC-tokens och GameStop (GME).

AMC handlas för runt $18,51 mot den amerikanska dollarn i skrivande stund men verkar vara redo att skjuta i höjden när köpintresset stiger. För att sätta det i perspektiv har AMCs pris gått upp med mer än 49% den senaste veckan, 84% de senaste 30 dagarna, och mer än 830% det senaste året.

Var kan jag köpa AMC Entertainment?

På grund av den volatila naturen hos så kallade “meme”-aktier kommer inte alla mäklare låga dig satsa på dem genom att öppna en ny position, men vi har hittat de som gör det.

eToro

För att köpa Cardano på eToro behöver traders registrera ett konto och hitta den på plattformen.

eToro är en av de ledande nätmäklarna i världen och erbjuder tillgång till en stor samling kryptovalutor tillsammans med traditionella tillgångar som aktier och råvaror. Det har varit en stöttepelare i industrin i över 10 år och är en av våra mest pålitliga partners.

Registrera dig här

Vad är tokeniserad AMC-aktie?

AMC-token är en tokeniserad aktie av AMC Entertainment Holdings, en ledande biografkedja vars marknadsförmögenhet rasade till följd av coronavirus-pandemin.

Aktien handlas med på reglerade börsar och investerare kan lösa in dem från CM-Equity, en förvaringsleverantör registrerad i Tyskland. Investerare som vill köpa AMC behöver genomföra en KYC-kontroll, vilket skyddar handlare och mäklarplattformen där tillgången handlas. Du kan tradea AMC mot BTC, USD och USDT.

 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto