Home > Analys: Amerikanska 3D systems den kortsiktiga aktie traderns bästa ”vän”

Analys: Amerikanska 3D systems den kortsiktiga aktie traderns bästa ”vän”

3D Systems Corp är ett holdingbolag som bedriver utveckling, tillverkning och leverans av tredimensionella (3D) innehåll-för-print-lösningar, inklusive 3D-skrivare, utskriftsmaterial och on-demand anpassade delar tjänster för yrkesverksamma och andra konsumenter.

Företaget erbjuder kreativt innehåll utveckling, design produktivitetsverktyg, tjänster datasäkring och nedladdningar innehåll. Dess integrerade lösningar möjliggör komplexa tredimensionella föremål som ska produceras direkt från 3D digitala data utan verktyg, kraftigt minska den tid och kostnad.

Bolagets egna delar tjänster, som består av 3Dproparts och Quickparts varumärken, levererar ett brett utbud av skräddarsydda plast och metalldelar samt montering och produktion jiggar, fixturer och gjutning mönster i olika utföranden och färger till fordons-och underhållningsbranschen. Det erbjuder skapande av innehåll CAD-program, egenutvecklade digitalt arbetsflöde beredning och verktyg programvara. Företaget grundades av Charles W. Hull 1986 och har sitt huvudkontor i Rock Hill, SC..

Aktien har de senaste månaderna uppvisat en enorm volatilitet och därmed fantastiska möjligheter för den kortsiktige daytradern. För närvarande befinner sig aktien i en svagt stigande trendkanal där det är hela 37 % mellan kanalgolvet och taket. En rörelse uppåt från kanalgolvet till kanaltaket har tagit runt 7 börsdagar och tvärtom från taket till golvet. Aktien bottnade ur vid kanalgolvet den 16 november och har nu närmat sig kanaltaket vilket återigen sannolikt leder till en rörelse mot kanalgolvet.

Vi rekommenderar en blankning om aktien de närmaste dagarna kommer upp mot 48.35 $ med en stop loss på 49.35 $. Då det är drygt 10 $ mellan kanalgolv till kanaltak riskerar man 1 dollar för en potentiellt 10 $ i möjlig vinst vilket är mycket bra risk kontra avkastning. Även om man blir utstoppad på första försöket finns ett läge till en bit uppåt vid en yttre begränsningslinje vid 52.20 $ även där föreslås en stop loss på en dollar det vill säga 53.20 $.

Stöd på nedsidan finns i första hand vid kanalgolvet 37.91 samt swing low på 36.53

3D systems (Dagsdiagram)
3D systems (Dagsdiagram)
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto