Home > Analys: Amerikanska KB Home utlöst köpsignal

Analys: Amerikanska KB Home utlöst köpsignal

KB Home verkar inom homebuilding och finansiella tjänster i USA. Företaget konstruerar och säljer olika hem, bland annat fast och lösa småhus, bostadshus, Town Homes, och bostadsrätter i första hand för första gångs köpare, flytta upp, och aktiva vuxna hem köpare. Företaget ger också titel och försäkringstjänster för hus köpare. Den 30 november 2012, levererade företaget 6282 bostäder

Den långa trenden i form av 40 veckors glidande medelvärde är stigande. Den korta trenden i form av 8 veckors glidande medelvärde är stigande.

KB Home bottnade ur på 6.47 $ i början på juni 2012 och har sedan dess stigit kraftigt och nådde som högst 17 $ innan en rekyl fas startade. I denna rekylfas tappade aktien drygt 20 % under kort tid och har bildat en större konsolidering mellan 13-17$.  Under förra veckan lyckades aktien forcera denna konsolidering på ovansidan under klart ökad omsättning och aktien har därmed utlöst en köpsignal. Då skillnaden mellan botten och toppen i denna konsolidering är 4 $ är förväntat prisobjektiv vid utlöst köpsignal på 21 $. I dags läget handlas aktien runt 18 $ så förväntad uppsida ligger på drygt 15 %.

Stöd på nedsidan finns vid 17, 16.20 $. Motstånd finns vid 20.20 samt 25.50 $.

Aktien handlas på New York Stock Exchange, NYSE under symbolen KBH.

Aktien betraktas som stark och så länge som aktien handlas ovanför den stigande trendlinjen vid 16 $ ser det positivt ut för vidare uppgång. Skulle aktien den närmaste tiden starta en mindre rekyl ned mot utbrottsnivån runt 17 $ utgör det ett optimalt köpläge för vidare uppgång. Vi rekommenderar ett köp i intervallet 17–17.50 $ med en stop loss på 16 $.

(Veckodiagram)
(Veckodiagram)
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto