Home > Analys: Återhämtning sannolik i Betsson B.

Analys: Återhämtning sannolik i Betsson B.

Betsson B har bildat en vändnings candlestick efter en avvisning av stödet runt 63kr vilket öppnar upp för en återhämtning mot 73.50 följt av 81kr.

Vi har i analys den 8 februari varnat att den långsiktigt stigande trenden var under rejäl press då aktien forcerat stödet runt 128.50kr från en dubbeltopp formation. Aktien har därefter bekräftat svagheten genom att misslycka att forcera 128.50kr underifrån vilket lett till ytterligare försvagning som accelererat efter en vinstvarning i slutet av juni. Kortsiktigt är aktien extremt översåld vilket ökar oddsen att aktien står inför en motreaktion i första hand.

Förra veckan bildades en vändnings candlestick i form av en ”Dragonfly Doji” vilket är signifikant då vändningen skett i samband med ett test av stödet runt 63 kr ovanifrån. Så länge som detta stöd håller är oddsen goda att aktien står inför en återhämtning mot 73.50 följt av 81kr. För att hoppas på en långsiktig vändning krävs sannolikt en längre tids bottenformation för återfå ett köpförtroende.

Entré köp
67.50kr
Målkurs
77.50kr
Nödutgång
62kr

Vi rekommenderar ett kortsiktigt köp runt 67.50kr då risken kan placeras snävt i förhållande till potentialen i en uppstuds. Nödutgången placeras förslagsvis vid en stängning under 62kr. Målkurs sätts konservativt till 77.50kr.

Värt att notera att aktien studsade drygt 25 % efter det inledande kursfallet i februari, ett liknande scenario ger en kursuppgång mot 77.50kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BETS B.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto