Home > Analys: Attraktivt köpläge i Doro!

Analys: Attraktivt köpläge i Doro!

Doro aktien har efter ett positivt utbrott på ovansidan rekylerat tillbaka till utbrottsnivån vilket utgör en attraktiv ingångsnivå för vidare uppgång mot 66.50kr.

Doro aktien har de senaste två åren handlats i en uppåtgående trend inom ett väl definierat handelsintervall i form av en stigande trendkanal. I början av december bröt aktien igen stödet runt 50kr men misslyckades att attrahera ett bestående säljintresse vilket bidrog till bildandet av en botten två veckor senare. Aktien har därefter visat tekniskt positiva signaler genom att på nytt etablera sig ovanför 53.50kr som tidigare växelvis agerat som stöd och motstånd. Vid genombrottet bildades en bullish engulfing candlestick på veckobasis vilket tydligt avspeglar ett starkt köpintresse.

Aktien nådde en toppnotering på 57.80kr efter utbrottet och rekylerade under gårdagen tillbaka till 53.50kr som utgör bästa möjliga ingångsnivå för ett köp då risken i form av en stoploss kan placeras snävt i förhållande till potentialen för vidare uppgång.

Vi rekommenderar ett köp runt 53.50kr mot 66.50kr i första hand. Nödutgången placeras förslagsvis vid en stängning under 51kr.

Skulle aktien mot förmodan visa svaghet genom att signifikant stänga under 53.50kr har risken för en falsk köpsignal ökat med åtföljande nedgång mot 50 följt av47kr.

DORO
Entré köp 53.50kr Ticker DORO
Målkurs 66.50kr Marknad OMXS Small Cap
Nödutgång 51kr P/E 42
Senaste 53.50kr Direkt avk. 1.8%

Aktien handlas under det fallande 40 veckors glidande medelvärde.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol DORO.

Veckodiagram

Taggar:
ECB
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto