Home > Analys: B&B Tools visar positiva tecken inför rapporten…

Analys: B&B Tools visar positiva tecken inför rapporten…

B&B Tools har hittat köpare vid intervallbotten vilket teknisk sett ger goda möjligheter för fortsatt uppgång mot i första hand 139 kr, så länge som rapporten på onsdag är ok.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

B&B Tools är ett handelsföretag verksamt inom grossist och detaljistledet. Företaget levererar industrikomponenter och förnödenheter till kunder inom den nordiska industri och byggsektorn. Aktien har efter en dubbeltopp runt 167.50 kr i november handlats i en fallande huvudtrend där det långsiktiga jämviktsvärdet, MA 200 initialt agerade som ett stöd, och som nu omvandlats till ett motstånd vid test underifrån. Aktien har tappat drygt 30 % från toppen vilket tagit aktien ned mot ett stöd i form av en tidigare botten där en positiv motreaktion uppvisats i form av en mindre dubbelbotten. Så länge som aktien handlas ovanför 115 kr finns det goda förutsättningar för en uppgång mot i första hand MA 200 runt 139 kr.

På onsdag presenteras en delårsrapport för perioden 1 April – 30 Juni vilket sannolikt kommer att ge utslag på börskursen. Så länge som rapporten inte blir en katastrof ser vi eventuell rekyl ned mot 118 kr som en attraktiv ingångsnivå för ett köp mot 139 kr. Nödutgången kan i detta fall placeras mycket snävt, förslagsvis under 115 kr.

Aktien handlas under det långsiktigt fallande 200 dagars glidande medelvärde. Det kortare 40 dagars glidande medelvärde är fallande. Närmaste stöd finns runt 118 följt av 115 kr. Närmaste motstånd finns vid 125, 132.50 samt 139 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BBTO B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto