Home > Analys: Betsson B närmar sig stöd inför delårsrapport.

Analys: Betsson B närmar sig stöd inför delårsrapport.

Betsson B aktiens svaga utveckling de senaste veckorna har tagit aktien ned mot potentiella vändningsnivåer i form av MA 200 samt stödet i den stigande trendkanalen.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

Betsson B aktien befinner sig i en långsiktigt stigande trend som det senaste året tagit sig form av en stigande trendkanal. Kanalgolvet testades i juni vilket ledde till en explosiv utveckling där aktien under juli och augusti bildade kanaltaket. Så länge som aktien avvisar test av kanaltaket, alternativt kanalgolvet räknar vi med fortsatt ”kanalsurfing” inom detta område.

Aktiens svaga utveckling de senaste veckorna har tagit aktien allt närmare stöd i form av kanalgolvet samt det långsiktigt stigande jämviktsvärdet, MA 200. Det senare har aktien vid två tidigare tillfällen marginellt forcerat för att därefter indikera starten av en stark rörelse. Aktien står nu inför ett potentiellt tredje test de kommande dagarna.

Delårsrapporten på torsdag kommer sannolikt leda till ökad kursvolatilitet där vi räknar med att dessa stöd kommer att hålla åtminstone för ett första test.

Så länge som aktien inte presenterar ett katastrof resultat är förväntan att aktien inom kort återgår till den långsiktigt stigande huvudtrenden.

Vi rekommenderar att man köper aktien på ytterligare svaghet mellan stödet 120-123 kr. Nödutgången placeras förslagsvis under 115 kr. Målkursen sätts konservativt till 140 kr med reservation för betydligt högre nivåer om motståndet vid 145 kr passeras.

Skulle aktien, eventuellt i samband med delårsrapporten visa extraordinär svaghet genom att stänga betydligt under 120 kr, finns nästa avstämningsnivå runt 105 kr.

 Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BETS B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto