Home > Analys: Betsson B trendvändning på gång?

Analys: Betsson B trendvändning på gång?

Betsson B aktien har efter en mycket svag utveckling börjat visa bottentendeser då aktien bildat en högre lågpunkt och stängt ovanför motståndet vid 79kr. Forceras i ett senare skede 90kr bekräftas en långsiktig vändning uppåt.

Betsson B aktiens långsiktigt stigande trend avslutades abrupt under februari 2016 i samband med ett genombrott nedåt från en dubbeltopp formation. Botten nåddes kort därefter runt 60kr nivån som sammanfaller med stödet i form av taket i en triangelformation där aktien utlöste en köpsignal i början av 2014.

Aktien har efter en kraftfull motreaktion vid detta stöd visat en sidledes utveckling som förefaller vara en mindre bottenformation då aktien noterat en ny swing högsta och visat på stigande bottnar i vecko perspektivet. Aktien har dessutom stängt ovanför motståndet vid 79kr som sammanfaller med det långsiktiga jämviktsvärdet som planat ut. Förutsättningarna för starten av en återhämtning är därmed goda mot i första hand 90kr. Forceras denna nivå i ett senare skede signaleras om en långsiktig vändning uppåt.

På kort sikt förefaller potentialen främst vara på ovansidan och vi ser eventuell motreaktion ned för ett test av MA 40 veckor ovanifrån mellan 78-79kr som en ingångsnivå mot 89kr. Nödutgången placeras förslagsvis vid en stängning under 75kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BETS B.

Betsson B Company
Entré köp 78-79kr Ticker BETS B
Målkurs 89kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 75kr P/E 12.5
Senaste 80.15kr Direkt avk. 6.1%

Veckodiagram

Taggar:
DAX
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto