Home > Analys: Betsson B vid vägskäl….

Analys: Betsson B vid vägskäl….

Betsson B aktien har efter en kurskollaps under februari rekylerat tillbaka till utbrottsnivån runt 127.50 kr, som är av avgörande betydelse för den kommande färdriktningen.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

Betsson B aktiens långsiktigt stigande trend avslutades abrupt under februari i samband med ett genombrott från en större toppformation i form av en dubbeltopp.

Prisobjektivet från säljsignalen indikerade en nedgång med skillnaden mellan botten och taket av det tidigare handelsintervallet vilket gav en möjlig botten på runt 100 kr. Aktien nådde en lägsta notering på 104 kr och har de senaste månaderna stärkts betydligt och uppvisat stigande bottnar inom en triangelformation.

Utbrottsnivån vid 127.50 kr agerar som vägskälet mellan en återgång till den fallande trenden alternativt möjligheten till fortsatt uppgång och ett test av det långsiktigt sidåtgående jämviktsvärdet MA 200 runt 137.50 kr.

Vi ser ett köpläge uppenbara sig om aktien forcerar 127.50 kr på ovansidan med minst fem kronor för att därefter återtesta 127.50 kr nivån ovanifrån. En stoploss i detta scenario placeras förslagsvis vid en stängning under 124 kr. Målkurs sätts konservativt till 137 kr.

Skulle aktien i ett senare skede passera MA 200 är detta en positiv utveckling som öppnar upp för ett test av tidigare toppnotering, Forcerar aktien stödet runt 118 kr på nedsidan förväntas ett test av botten runt 111 följt av 104 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BETS B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto