Home > Analys: Bevaka kommande utbrott i ComHem.

Analys: Bevaka kommande utbrott i ComHem.

ComHem aktien har efter ett utbrott genom 67 kr nivån, handlats i ett smalt intervall mellan 69.50 och 78.20 kr. Bevaka aktien för ett positivt utbrott genom intervalltaket i första hand.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

ComHem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag.

Aktien introducerades på Stockholmsbörsen den 17 juni 2014. Efter ett misslyckande att forcera den initiala toppen runt 66.75 kr har aktien handlats ned till som lägst 46 kr den 17 oktober 2014.  Nedtrenden bröts kort därefter och en köpsignal utlöstes när aktien passerade tidigare toppen under februari. Aktien har därefter handlats inom ett snävt intervall mellan 69.50 och 78.20 kr.

Ett utbrott från detta handelsintervall indikerar den kommande färdriktningen, speciellt om omsättningen ökar i samband med utbrottet. Då den underliggande trenden är stigande förväntas ett utbrott på ovansidan i första hand.

Skulle aktien mot förmodan passera 69.50 kr utlöses en säljsignal där vi ser ett återtest av 67 kr, som omvandlats till ett stöd, som en naturlig avstämningsnivå på nedsidan. Passeras även denna nivå bör man kliva av långsiktiga innehav då närmaste stöd finns först runt 56.30 kr.

Vi rekommenderar att man har aktien under bevakning och agerar på ett utbrott genom intervalltaket d.v.s om aktien handlas över 78.60 kr. Nödutgången placeras förslagsvis under 76 kr, en nivå aktien inte bör nå vid ett genuint utbrott. Målkurs sätts konservativt till skillnaden mellan taket och botten av det tidigare handelsintervallet, runt 86.50 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol COMH.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto