Home > Analys: Bevaka stödet vid 325 kr Investor B.

Analys: Bevaka stödet vid 325 kr Investor B.

Investor B aktien befinner sig i en långsiktigt stigande huvudtrend där ett stöd runt 325 kr är avgörande för den kortsiktiga utvecklingen. Forceras istället motståndet vid 344 kr och under betydande omsättningsökning har en köpsignal utlösts.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

Investor B aktien befinner sig en långsiktigt stigande huvudtrend definierat som ett stigande MA 200. Likt ett flertal av storbolagen på Stockholmsbörsen uppvisade aktien en accelerering i den stigande trenden vilket tog aktien upp på ett stäckt läge om 21 % ovanför MA 200. Denna nivå har tidigare indikerat ett behov av en andhämtningspaus, för att jämviktvärdet i form av MA 200 skall hinna ikapp med priset alternativt en prisrekyl ned mot MA 200.

Aktien har efter en rekyl ned i närheten av MA 200 bildat en dubbelbotten under sommaren vilket ledde till förnyat köptryck som tog aktien upp till en lokal topp på 344 kr. Aktien har därefter inlett en sidledes rörelse mellan denna topp och ett stöd vid 325 kr. Ett utbrott genom stödet utlöser en mindre säljsignal inom den stigande huvudtrenden medan ett utbrott på ovansidan, speciellt under ökad omsättning utlöser en köpsignal från en huvudskuldra formation.

Forceras 325 kr på nedsidan är förväntan fortsatt nedgång för ytterligare avstämning av MA 200 runt 312 kr. Nästa anhalt på nedsidan är den psykologiska 300 kr nivån som är sista anhalten som måste hålla för att huvudtrenden skall förbli stigande.

Ett utbrott på ovansidan indikerar uppgång mot 380 kr.

Aktien handlas över det långsiktigt stigande 200 dagars glidande medelvärde. Det kortare 40 dagars glidande medelvärde är stigande.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol INVE B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto