Home > Analys: Com Hem, en perfekt aktie för kortsiktig trading!

Analys: Com Hem, en perfekt aktie för kortsiktig trading!

Com Hem aktien är den perfekta aktien för kortsiktig trading i form av falska utbrott. Triggers finns vid 69.30kr för köp eller 76.50kr för sälj.

Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag.

Aktien kan vid första anblick se ut som en helt ”värdelös” investering, vilket med rätta då utvecklingen det senaste året visat en helt trendlös handel. Det finns dock ordning i den till synes obefintliga trenden då aktien tydligt handlas inom ett väl definierat handelsintervall. Detta skapar flera möjligheter i form av kortsiktig trading i kölvattnet av falska utbrott.

På nedsidan har 69.30kr utgjort en köpnivå vid en rad tillfällen, då aktien tenderat att testa nedanför denna nivå för att i slutet av dagen stänga därovan. I bästa fall har det lett till ett test av motsatt sida d.v.s. intervalltaket, 78.50kr, där samma fenomen uppvisats. Aktien har vid endast ett tillfälle sedan oktober 2015 stängt utanför intervallet vilket åtföljts av fortsatt handel i fel riktning. Detta skedde den 9 februari i år under dagen för att därefter handlas tillbaka inom intervallet två dagar senare.

Vi ser ingen förändring av detta beteende och avvaktar ett test av 69.30kr för ett köpnivå alternativt 76.5kr för en säljsetup. En stoploss placeras förslagsvis om aktien stänger utanför intervallet under tre dagar. Målkurs sätts till 0.5kr före motsatt sida av respektive setup, d.v.s. 76kr för en köpsetup och 69.80kr för en säljsetup.

Com Hem
Entré köp/sälj 69.30kr/76.50kr Ticker COMH
Målkurs 76kr/69.80kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång stängning utanför intervall i 3 dagar P/E 76.8
Senaste 72.35kr Direkt avk. 2%

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol COMH.

Dagsdiagram

Taggar:
Fed
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto