Home > Analys: Falsk säljsignal i NetEnt B.

Analys: Falsk säljsignal i NetEnt B.

NetEnt B har efter en marginell forcering av stödet vid 64kr, återigen med god marginal stängt därovan i samband med ett positivt emottagande av delårsrapporten. Detta öppnar upp för en vändning uppåt mot 79kr i första hand.

Vi har tidigare identifierat stödet vid 64kr som en avgörande nivå för en möjlig återgång till tidigare toppnoteringar. Första försöket att inleda en köp position runt detta misslyckades då stoplossen passerades med en krona på nedsidan. Aktien har därefter inte uppvisat den förväntade svagheten genom att fortsätta nedåt, utan istället handlats sidledes inför delårsrapporten som presenterades under fredagen.

Aktien reagerade positivt på rapporten och stängde med god marginal ovanför 64kr vilket ger stöd att en botten bildats. Så länge som aktien på veckobasis stänger ovanför 64kr förväntas en vändning uppåt mot tidigare toppnoteringar.

Aktien är köpvärd på rekyl ned mot 64kr. Målkurs sötts till 79kr. Nödutgången placeras föslagvis vid en stängning under 61.5kr.

Går det som planerats d.v.s. efter ytterligare avstämning av 64kr ovanifrån finns motstånd på ovansidan vid 71, 75.50 samt 79.50kr.

Aktien handlas under det långsiktigt sidåtgåendejämviktsvärdet, MA 40 veckor.

NetEnt B
Entré köp 64-65kr Ticker NET B
Målkurs 78kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 61.50kr P/E 29
Senaste 66.35kr Direkt avk. 3.4%

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol NET B.

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.