Home > Analys: Falskt utbrott nedåt i B&B Tools öppnar upp för ett köp.

Analys: Falskt utbrott nedåt i B&B Tools öppnar upp för ett köp.

B&B Tools har i samband med börsfrossan utlöst en säljsignal som visat sig vara falsk då aktien redan dagen därpå stängde på betryggande avstånd tillbaka in i konsolideringen. Detta är ett styrketecken som öppnar upp för fortsatt uppgång mot i första hand 135 kr.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

B&B Tools är ett handelsföretag verksamt inom grossist och detaljistledet. Företaget levererar industrikomponenter och förnödenheter till kunder inom den nordiska industri och byggsektorn. Aktien handlas sedan juli 2014 i ett bredare handelsintervall mellan 115 och 168 kr, där både taket och botten av intervallet testats exakt på öret två gånger vilket lett till en ändring av trenden inom konsolideringen.

Den 24 aug testades intervallbotten vilket ledde till en stängning därunder och utlöste en säljsignal. Säljsignalen visade sig vara falsk redan dagen därpå då aktien stängde på betryggande avstånd tillbaka in i konsolidering och därmed på rätt sida av stödet. Detta är ett tydligt styrketecken som öppnar upp för fortsatt uppgång mot motståndet runt 135 kr i första hand och på sikt ett test av andra sidan av handelsintervallet runt 168 kr.

Eventuellt återtest av den falska säljsignalen runt 115 kr utgör en fördelaktig ingångsnivå för ett köp mot i första hand 135 kr. Nödutgången placeras förslagsvis under 111 kr.

Aktien handlas under det långsiktigt svagt fallande 200 dagars glidande medelvärde. Det kortare 40 dagars glidande medelvärde är sidåtgående.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BBTO B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto