Home > Analys: Fingerprint Cards B närmar sig ett avgörande stöd…

Analys: Fingerprint Cards B närmar sig ett avgörande stöd…

Fingerprint Cards B har visat svaghetstecken genom att passera jämviktsvärdet… vilket öppnar upp för ett avgörande test av stödet vid intervallbotten runt 75.10kr. Bildas en vändnings candlestick som i februari skapas en attraktiv ingångsnivå för ett köp.

Fingerprint Cards B är en mycket volatil aktie som kortsiktigt är kraftigt översåld efter att ha misslyckats att attrahera ett bestående köpintresse vid stödet runt 93.20kr. Initialt visade aktien en motreaktion på marginella 6kr för att därefter forcera stödet med kraft vilket tagit aktien betydligt under det långsiktiga jämviktsvärdet, MA 40 veckor. Detta är ett svaghetstecken… men behöver inte betyda att aktiens långsiktiga trend är över då aktien fortfarande handlas en bra bit ovanför swing lägsta från februari vid 62.50kr.

Så länge som aktien handlas ovanför denna swing punkt är huvudscenariot en sidledes utveckling som på sikt bör leda till ett test av intervalltaket runt 119kr. För att stärka denna hypotes vill vi se en kraftig köprespons efter ett initial test av stödet runt75.10kr, helst liknande det aktien uppvisade i februari.

Skulle aktien däremot visa svaghet genom att stänga betydligt under 75.10kr, på veckobasis, ökar oddsen att aktien står inför en djupare rekyl. Detta är än så länge inte huvudscenariot.

Vi avvaktar den kommande utvecklingen och ber att få återkomma när/om aktien tar sig ned mot 75.10kr.

Aktien handlas under det stigande 40 veckors glidande medelvärde.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol FING B.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto