Home > Analys: Garo aktien visar styrketecken.

Analys: Garo aktien visar styrketecken.

Garo aktien har bekräftat den underliggande styrkan genom en bullish engulfing candlestick under måndagen. Aktien är köpvärd i närheten av 134.50kr.

Garo utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden.

Aktien har sedan introduktionsdagen haft en positiv utveckling och utlöst två köpsignaler där den senaste köpsignalen den 26 maj lett till en kraftig prisstegring och en lokal topp på 165 kr i början av juni. Under uppgången har positiv volym dynamik påvisats genom att volymen varit ökande vid kursuppgång följt av minskad volym i rekylfasen från toppen. Detta är ett tydligt tecken på att köpare än så länge håller i taktpinnen.

Aktien har efter en mindre motreaktion vid 38.2% tillbakagång, fallit vidare ned mot 50 % nivån där en kraftfull motreaktion uppvisats genom bildandet av en bullish engulfing candlestick. Detta bekräftar den underliggande teknisk starka bilden och ökar oddsen för fortsatt uppgång mot toppen vid 165kr.

Entré köp
134.50kr
Målkurs
164kr
Nödutgång
129kr

Aktien är köpvärd på rekyl, framförallt i närheten av stödet runt 134.50kr. Nödutgången placeras förslagsvis vid en stängning under 129kr. Målkurs sätts till 164kr.

Skulle aktien mot förmodan visa svaghet genom att forcera lågpunkten vid 126.30kr finns ett Fibonacci stöd vid 119.30kr följt av stödet runt 114kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol GARO.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto