Home > Analys: Investor B närmar sig avgörande stöd…

Analys: Investor B närmar sig avgörande stöd…

Investor B aktien befinner sig i en långsiktigt stigande huvudtrend där aktien i samklang med den senaste tidens börsfrossa tagit sig allt närmare stödområdet mellan 264 – 269 kr som är av avgörande betydelse för den långsiktiga utvecklingen.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

Investor B aktien befinner sig en stigande huvudtrend som de senaste månaderna har övergått till en svagt fallande trendkanal.

I november 2014 bröt aktien igenom motståndet runt 264 kr vilket framgångsrikt testades månaden därpå. Detta motstånd har omvandlats till ett starkt stöd och utgör en ingångsnivå för ett köp i första hand. Skulle stödet forceras är detta ett svaghetstecken och närmaste avstämningsnivå i detta scenario finns i form av oktober botten runt 219 kr.

Så länge som aktien handlas ovanför 264 kr är förutsättningarna goda för en återgång till den stigande huvudtrenden. Tillsvidare navigerar vi efter 264-269 kr på nedsidan och motståndet vid kanaltaket runt 336 kr på ovansidan.

Vi har en avvaktande inställning och vill gärna se ett test av stödet och en avvisning i form av en hammer, doji liknande candlestick för att öka oddsen för en återhämtning.

Aktien handlas under det långsiktigt fallande 40 veckors glidande medelvärde. Det kortare 8 veckors glidande medelvärde är fallande.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol INVE B

(Veckodiagram)
(Veckodiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto