Home > Analys: Investor B testar MA 40 veckor.

Analys: Investor B testar MA 40 veckor.

Investor B aktien står inför ett avgörande på kort sikt då aktien handlas vid motstånd i form av det fallande jämviktsvärdet MA 40 veckor runt 304 kr.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

Investor B aktien handlas inom en fallande trendkanal ovanför den långsiktigt stigande huvudtrenden.

I februari har aktien likt ett flertal av storbolagen på Stockholmsbörsen haft en svag utveckling som tagit aktien ned för ett test av stödet vid kanaltaket i den stigande huvudtrenden runt 258 kr. Detta stöd har visat sig hålla vilket indikerar att den långsiktigt stigande huvudtrenden är intakt.

På kort sikt har aktien tagit sig upp för ett test av motståndet i form av det fallande jämviktsvärdet MA 40 veckor runt 304 kr. Passeras detta finns nästa motstånd vid kanaltaket i den medellånga fallande trenden runt 310 kr. Forceras även detta indikeras en återgång till den stigande huvudtrenden.

Eventuell rekyl ned mot stödet i form av den kortsiktigt stigande trenden runt 290 kr utgör ett köpläge inför ett förmodat utbrott på ovansidan. En stoploss placeras förslagsvis vid en stängning under 278 kr. Målkurs sätts konservativt till 335 kr.

Skulle aktien visa svaghet genom att forcera swing lägsta runt 280 kr förväntas ytterligare test av stödet i form av kanaltaket i den långsiktigt stigande huvudtrenden runt 260 kr.

Aktien handlas under det långsiktigt fallande 40 veckor glidande medelvärde.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol INVE B.

(Veckodiagram)
(Veckodiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto