Home > Analys: Kindred Group laddar för utbrott…

Analys: Kindred Group laddar för utbrott…

Kindred Group har framgångsrikt kraftansamlat ovanför stödet vid 108kr vilket ökar oddsen för ett utbrott på ovansidan inom kort.

Aktien har under drygt två års tid handlats inom intervallet mellan 74 – 108kr. Intervallet bröts på ovansidan i november 2017 vilket utlöst en kraftfull köpsignal. De positiva utsikterna har därefter bekräftats genom ett framgångsrikt återtest av stödet under december, vilket lett till en lokal topp vid 139kr i mitten av februari då aktien handlades på ett sträckt läge i jämförelse mot det långsiktigt stigande jämviktsvärdet MA 40 veckor.

Under våren har det överköpta läget neutraliserats genom en sidledes utveckling ovanför stödet vid 108kr vilket ger goda odds för starten av en ny trendande rörelse på ovansidan. Förra veckan förstärktes de positiva utsikterna genom att aktien på veckobasis stängde ovanför 120kr som agerat som ett mindre motstånd. Detta gör att vi siktar in oss på ett test av föregående topp vid 139kr inom kort.

Vi ser en mindre rekyl ned mot 120kr som ett idealiskt ingångsläge för ett köp mot tidigare topp. Nödutgången placeras förslagsvis vid en stängning under 115.50kr.

Aktien handlas över det långsiktigt stigande 40 veckors glidande medelvärde.

Kindred Group
Entré köp 120-122kr Ticker KIND SDB
Målkurs 136kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 115.50kr P/E 19
Senaste 124.45kr Direkt avk. 4.9%

 Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol KIND SDB.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto