Home > Analys: Kinnevik B i närheten av stöd efter en kraftfull rekyl.

Analys: Kinnevik B i närheten av stöd efter en kraftfull rekyl.

Kinnevik B aktien är en mycket volatil aktie som bäst lämpar sig för kortsiktig swing trading. Aktien har under kort tid rekylerat kraftigt vilket tagit aktien ned i närheten av stödet mellan 216 och 219 kr, vilket utgör en kortsiktig köpnivå.

Kinnevik B aktien tillhör en av de mer volatila aktierna bland storbolagen på Stockholmsbörsen och har sedan juli 2014 varit fastlåst i ett bredare handelsintervall mellan 191 och 300 kr. Aktiens kurspendlingar har främst gynnat swing tradern då aktien respekterat stöd och motståndsområden inom detta intervall väl.

Den 26 april bildades en ”shooting star” vändnings candlestick efter uppgång på närmare 70 kr från lågpunkten vid 191 kr. Aktien har därefter fallit mycket kraftigt och under kort tid, vilket tagit aktien ned i närheten av stödområdet mellan 216 och 219 kr.

Då aktien är översåld på kort sikt är chansen för en motreaktion vid ett första test av stödet runt 219 kr god. Aktien kommer dessutom med en utdelning på hela 18 kr den 27 maj vilket gör en placering extra intressant.

Entré köp 219.50kr
Målkurs 242kr
Nödutgång 212kr

Vi rekommenderar ett köp på 219.50 kr. Nödutgången i form av en stoploss placeras förslagsvis vid en stängning under 212 kr. Målkurs sätts konservativt till 242 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol KINV B.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto