Home > Analys: Köp Avon Products

Analys: Köp Avon Products

Avon Products, Inc. tillverkar och marknadsför skönhets relaterade produkter över hela världen. Företaget erbjuder skönhetsprodukter, såsom färg kosmetika, parfymer, hudvård och produkter för personlig vård. Modeprodukter består av mode smycken, klockor, kläder, skor, accessoarer och barn produkter. Hem produkter består av gåvo och dekorativa produkter, hus varor, nöjen och fritids produkter och näringsprodukter. Företaget marknadsför sina produkter genom direktförsäljning och oberoende representanter. Avon Products, Inc. grundades 1886 och har sitt huvudkontor i New York, New York.

Den långa trenden i form av 200 dagars glidande medelvärde är fallande. Den korta trenden i form av 40 dagars glidande medelvärde är stigande.

Avon Products ligger i en långsiktigt fallande trend men har de senaste månaderna handlats i en sidledes rörelse mellan 13.70 och 14.80 $. Detta handelsområde forcerades vid årsskiftet och utlöste därmed en mindre köpsignal. När ett motståndsområde forceras uppstår normalt sett en volymökning och storleken på volymökning ger en indikation i styrkan och därmed tillförlitligheten i köpsignalen. När aktien passerade 14.80 $ uppstod en volymökning men inte av den dignitet för att signal skall anses som stark. Vi anser dock att förhållandet mellan risk och möjlig avkastning är fördelaktig varvid ett mindre köp rekommenderas om aktien de närmsta dagarna tar sig ned mot 14.77 $. Denna nivå har tidigare agerat som ett motstånd och det bör således vara en stödnivå vid ett eventuellt återtest.

I ett längre perspektiv är det troligt att aktien är på väg mot i första hand 17 $ vilket vid ett flertal tillfällen agerat som ett motstånd. Skulle aktien mot förmodan braka igenom stödet vid 14.80 $ ges svaghetssignaler och vi anser en lämplig stop loss vid ett köp kan läggas under det kortsiktiga glidande medelvärdet vid 14.40 $.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto