Home > Analys: Köpsignal utlöst i ZinZino B.

Analys: Köpsignal utlöst i ZinZino B.

ZinZino B har efter en rekyl på drygt 50 % utlöst en köpsignal från en huvudskuldra bottenformation. Eventuell avstämning av 24 kr nivån, som omvandlats till ett stöd, utgör en fördelaktig ingångsnivå för ett köp.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

ZinZino B har efter en dubbeltopp i slutet av förra året handlats i en rekylfas där aktien gått från en toppnotering på 33.40 kr till som lägst 15.35 kr, vilket summerar kursfallet till 54 %. I början på maj uppvisades teknisk styrka då en hammer vändningscandlestick bildades efter att aktien varit nere som lägst på 15.30 kr för att stänga i närheten av dagshögsta vid 17.80 kr.

Aktien har därefter visat positiva signaler, då ett motstånd runt 19.50 kr forcerades som tog aktien upp för en toppnotering på 24 kr. Efter en mindre rekyl har denna topp forcerats vilket är extra signifikant då 24 kr nivån utgör nacklinjen i en huvudskuldra bottenformation. Prisobjektivet indikerar en sannolik uppgång mot 32.60 kr, vilket sammanfaller med tidigare toppar och utgör därmed ett motstånd.

Vi ser en eventuell avstämning ovanifrån av 24 kr som en fördelaktig ingångsnivå för ett köp mot prisobjektivet. Nödutgången placeras förslagsvis under MA 200 vid 22 kr.

För er som köpte i enlighet med rekommendation den 11 juni,  inför ett förmodat utbrott kan stoploss flyttas upp till strax under 22 kr.

Den långa trenden i form av 200 dagars glidande medelvärde är stigande. Den korta trenden i form av 40 dagars glidande medelvärde är stigande. Motstånd finns vid 24 kr. Stöd vid 22 följt av 20 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol ZZ B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto