Home > Analys: Kurskollaps i samband med delårsrapport i Betsson B.

Analys: Kurskollaps i samband med delårsrapport i Betsson B.

Betsson B aktien bröt det avgörande stödet vid 128.50 kr i samband med att aktien presenterade resultat för fjärde kvartalet. Närmaste stöd på nedsidan finns runt 108.50 kr.

Få våra aktieanalyser kostnadsfritt till din e-post dagligen innan börsen öppnar!

Betsson B aktiens långsiktigt stigande trend har med stor sannolikhet avslutats då aktien under fredagen bröt ned genom stödet vid 128.50 kr från en dubbeltopp formation.

Den kraftigt ökade omsättningen kombinerat med en stängning på dagslägsta indikerar tydligt att minsta motståndets lag vänt till fallande och rekyler skall tillsvidare ses som tillfälliga hack i en negativ trend.

Initialt möttes nedgången av fyndköpare som lyckades ta aktien upp till en lokal topp vid 125.70 kr. Detta utgör ett motstånd vid eventuell motreaktion de kommande veckorna. Så länge som aktien handlas under 128.50 kr som omvandlats till ett starkt motstånd är säljsignalen intakt.

Närmaste stöd på nedsidan finns först vid 108.50kr vilket kan ge en temporär paus i ett större trendskifte.

Vi rekommenderar att man kliver av långa positioner på en gång och ser vidare uppgång för ett återtest framförallt runt 128.50 kr som en attraktiv ingångsnivå för en blankning mot i första hand 108.50 kr. Nödutgången i form av en stoploss placeras förslagsvis ovanför 133 kr.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BETS B.

(Veckodiagram)
(Veckodiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto