Home > Analys: LeoVegas uppdatering…

Analys: LeoVegas uppdatering…

LeoVegas har bekräftat att rekylen är avklarad genom att på ett kraftfullt sätt återta mark ovanför tidigare botten. Vi har siktet inställt på ett test av 96 följt av 101kr efter en mindre rekyl.

Vi har tidigare haft en positiv inställning till LeoVegas då aktien var mycket översåld i det korta perspektivet och en avmattning i säljtrycket uppvisats genom en spinning top- candlestick. Vi har rekommenderade ett köp runt 69.70kr och utökning vid ytterligare kursfall ned mot 65kr. Med facit i hand bottnade aktien på 68.30kr och har därefter passerat 77kr på ovansidan, vilket tydligt markerar att köparna tagit kommandot och gör att vi har siktet inställt på en avstämning av 96 följt av 101kr.

Vi har anledning att revidera upp vår tidigare målkurs till 94kr och ser eventuell rekyl ned för an avstämning av 78.50kr ovanifrån som ett attraktivt läge att på nytt inleda en köpposition alternativt addera på långa innehav för de som inte avyttrat vid vår tidigare målkurs vid 83kr.

I ett långsiktigt perspektiv finns det goda förutsättningar för nya högsta noteringar understödd av en stigande sekvens av vinst per aktie. Så länge som aktien på veckobasis respekterar 77kr som ett stöd är köpstyrkan intakt. Sedan 10 april har aktien utvecklats starkare än OMX index vilket förbättrar oddsen för uppgång ytterligare.

Värt att notera är ett gap som bildats under torsdagens handel i dagsdiagrammet, vilket kan komma att behövas täckas innan aktien tar fart på ovansidan.

Skulle aktien mot förmodan visa svaghet genom signifikant stänga under 77kr förväntas ett test av 73kr.

LeoVegas
Entré köp 78.50-80kr Ticker LEO
Målkurs 94kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 75.50kr P/E 50.6
Senaste 86.70kr Direkt avk. 1.3%

 

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol LEO.

 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto