Home > Analys: Ny chans i NetEnt B…

Analys: Ny chans i NetEnt B…

NetEnt B har visat en positiv motreaktion vid stödet i den stigande trendkanalen vilket öppnar upp för uppgång mot 80kr i första hand.

NetEnt B har haft en formidabel kursutveckling sedan börsintroduktionen i april 2007 och handlas inom en stigande trendkanal.

Sedan drygt ett år tillbaka har köp momentum avtagit då aktien övergått i en svagt stigande trendkanal. Detta kan komma att bli en större toppformation alternativt en kraftansamlingsfas inför nya uppgångar Så länge som sekvensen av stigande lågpunkter är intakt är huvudscenariot ett test av tidigare toppnotering. Vi har en positiv grundinställning så länge som aktien handlas ovanför februari botten runt 59kr.

Stödet vid kanalgolvet runt 64.25kr testades för ett par veckor sedan vilket uppvisade en köprespons som ökat oddsen för att aktien står inför en uppgång mot 80kr i första hand. Vi har tidigare haft en positiv inställning och sett ett återtest av kanalgolvet som en lämplig ingångsnivå.

Med facit i hand har ingångskursen varit alltför snäv varvid vi väljer att höja denna till 68kr. Målkursen förblir 80kr och en stoploss placeras förslagsvis vid en stängning under 64kr.

Skulle aktien mot förmodan visa svaghet genom att stänga under stödet vid kanalgolvet runt 64.50kr förväntas ett test av februari botten vid 59kr.

NetEnt
Entré köp 68kr Ticker NET B
Målkurs 80kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 64kr P/E 34.9
Senaste 68.30kr Direkt avk. 2.0%

Aktien handlas under det långsiktigt sidåtgående jämviktsvärdet, MA 40 veckor.

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol NET B.

Dagsdiagram

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto