Home > Analys: Ny köpsignal i Com Hem!

Analys: Ny köpsignal i Com Hem!

Com Hem aktien handlas på nytt all time high efter en utlöst köpsignal för ett par veckor sedan. Eventuell avstämning ovanifrån av stödområdet runt 121kr utgör vid ett första test ett köpläge.

Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag.

Aktien har visat positiva signaler genom att med god marginal lämna det sidåtgående handelsintervall mellan 61 och 80kr där aktien handlats i sedan januari 2015. Utbrottet på ovansidan har lett till en stark rörelse och bildandet av ett nytt handelsområde där aktien efter en djupare rekyl än förväntat kommit tillbaka starkt och på nytt brutit sig loss på ovansidan. Aktien tillhör en av de starkaste aktierna på Stockholmsbörsen och har inte några naturliga motstånd i form av tidigare toppar, vilket gör en placering extra intressant i avsaknaden av ett latent utbud.

Så länge som aktien respekterar taket i de tidigare konsolideringarna som ett stöd, är de tekniska förutsättningarna goda för vidare uppgång i samklang med en stark börs som helhet. Vi ser en rekyl ned mot 121-122kr som ett köpläge vid ett första test inför en förmodad uppgång och ett test av 130kr. Nödutgången placeras förslagsvis vid en stängning under 118kr.

Skulle aktien mot förmodan visa svaghet genom att signifikant stänga under stödet vid 121kr öppnas det upp för en djupare rekyl ned mot tidigare swing lägsta vid 110.50kr.

Com Hem
Entré köp 121-122kr Ticker COM H
Målkurs 130kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 118kr P/E 57.4
Senaste 126.90kr Direkt avk. 3.2%

Aktien handlas ovanför det långsiktigt stigande jämviktsvärdet MA 40 veckors och under symbol COMH.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto