Home > Analys: Ny köpsignal i Com Hem!

Analys: Ny köpsignal i Com Hem!

Com Hem aktien har utlöst en ny köpsignal genom ett utbrott från en mindre kraftansamlingsfas, vilket ger goda odds för vidare uppgång. Eventuell rekyl mot 94kr utgör bästa möjliga köpläge med reducerad risk.

Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag.

Aktien har visat positiva signaler genom att med god marginal lämna det sidåtgående handelsintervall mellan 61 och 80kr där aktien handlats i sedan januari 2015.

Vid utbrottet uppåt under oktober ökade volymen markant, vilket indikerar ett institutionellt deltagande i uppgången, vilket är en förutsättning för en bestående rörelse på ovansidan. Aktien har därefter bekräftat köpstyrkan genom att testa intervalltaket ovanifrån… som helt enligt förväntan ledde till en ny uppgångsfas som tagit aktien för en toppnotering i närheten av 100kr.

Under januari och februari visade aktien en mindre konsolidering som ledde till ett nytt utbrott på ovansidan, vilket gör framtida återtest av utbrottsnivån en ingångsnivå inför vidare uppgång i aktien. Då aktien handlas på all time highs är förutsättningarna bästa möjliga för vidare uppgång i avsaknad av det latenta säljtryck som annars finns vid tidigare toppnoteringar.

Skulle aktien mot förmodan visa svaghet genom att signifikant stänga under utbrottsnivån vid 94kr finns stöd vid 88 följt av 83kr.

ComHem
Entré köp 94-95kr Ticker COMH
Målkurs 105kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 91.50kr P/E 58.8
Senaste 98.05kr Direkt avk. 4.1%

ovanför det långsiktigt stigande jämviktsvärdet MA 40 veckors och under symbol COMH.

Veckodiagram

Taggar:
ECB
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto