Home > Analys: Pricer – potential till prisrally?

Analys: Pricer – potential till prisrally?

Pricer visar styrka och omsättningen stiger när tekniska pusselbitar faller på plats. Den 3 april bröts 8,5-motståndet med kraft och fram till dags dato har 8,5 hållt för två test, vilket bekräftar att ett brutet motstånd blivit ett stöd.

Samtidigt visar aktien att chansen kommer som en snigel och försvinner som en blixt då aktien knappt handlades högre efter att ha gjort en högstanotering den 3 april. Kort efteråt testades 34-dagars glidande medelvärde. Observera att det finns solida stödnivåer i hela intervallet 8,35-8,4 som också är en 50 % fibonacci-nivå mätt från toppen i april till botten i februari.

I det dagliga diagrammet bör man observera att omsättningen varit explosiv på uppdagar och knappt märkbar på nedåtdagar. Det förstärker bilden av att köparna har övertaget. Samtidigt visar en positiv divergens i MACD-indikatorn att trenden kan ha vänt. Den viktigaste nivån att bevaka för aktien är 7,5. En stängning under 7,5 eliminerar omedelbart allt positivt momentum som byggts upp och aktien kommer då sannolikt att fortsatta falla. På uppsidan bevakas två dagars stängning över 9,85 för att köpsignaler ska triggas och sätta en riktkurs mot 11,05-11,4.

Ytterligare tekniska fakta som förstärker möjligheten till uppgång ges vid analys av veckodiagrammet. Stochasticindikatorn bildar lägre bottnar samtidigt som kursen gjort en högre botten.

Pricer dagsdiagram
Pricer dagsdiagram
Pricer veckodiagram
Pricer veckodiagram
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto