Home > Analys: Rekyl i Betsson skapar köpläge.

Analys: Rekyl i Betsson skapar köpläge.

Betsson B aktien utlöste en köpsignal för två veckor sedan då en längre tids konsolidering passerades på ovansidan under tilltagande omsättning. En rekyl har tagit aktien ned för ett återtest vilket skapar ett köpläge.

Betsson B aktien befinner sig i en långsiktigt stigande trend sedan 2007. Kursmönstret de senaste åren har varit kraftansamlingsfaser följt av utbrott på ovansidan vilket upprepats gång på gång. Aktien har återigen brutit sig fri från en mindre konsolidering och utlöst en ny köpsignal vilket bekräftar den stigande trenden. Rekyler är köpvärda framöver, speciellt i närheten av utbrottsnivån runt 235 kr som utgör en stark stödnivå.

Glidande medelvärden på både kort och lång sikt är stigande och vore det inte för OBV indikatorn som inte bekräftar det senaste utbrottet på ovansidan vore den tekniska bilden klart positiv

Så länge som aktien håller sig ovanför utbrottsnivån runt 235 kr har vi en positiv inställning till aktien.

Vi rekommenderar köp på rekyl i aktien runt 235 kr. En stoploss placeras förslagsvis under 229 kr. Målkurs 253 kr.

Aktien handlas över det långsiktigt stigande 200 dagars glidande medelvärde. Det kortare 40 dagars glidande medelvärde är stigande. Närmaste stöd finns runt 235 kr. Motstånd finns vid 253.50 kr.

 Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol BETS B.

(Dagsdiagram)
(Dagsdiagram)
Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto