Home > Analys: Rekylen köpvärd i Kinnevik B…

Analys: Rekylen köpvärd i Kinnevik B…

Fortsätter den nuvarande rekylen i Kinnevik B skapas ett köpläge i enlighet med den underliggande långsiktigt stigande huvudtrenden

Kinnevik B aktien tillhör en av de starkaste aktierna på Stockholmsbörsen med en stigande huvudtrend sedan början av 2017. Aktien har nyligen noterat en ny rekordnotering och har förutom toppen för ett par veckor sedan inga naturliga motstånd på ovansidan vilket gör aktien en idealisk köp kandidat.

Det långsiktigt stigande jämviktsvärdet, MA 40 veckor utgör ett stöd vid rekylfaser, detta bekräftades i början av september då aktien efter en marginell forcering bildade en vändnings-candlestick åtföljt av en explosiv rörelse på ovansidan. Under februari vände aktien upp något innan MA 40 testades, vilket återigen indikerar underliggande styrka.

Fortsätter den nuvarande rekylen, står aktien inför ett potentiellt köpläge då aktien blivit översåld och handlas i närheten av stöd vid tidigare bottnar och MA 40. Vi rekommenderar ett köp mellan 288-295kr. Målkurs sätts konservativt till tidigare topp. Nödutgången placeras förslagsvis vid en veckostängning under 283kr.

På ovansidan finna motstånd runt 328kr.

Kinnevik B
Entré köp 288-295kr Ticker KINV B
Målkurs 327kr Marknad OMXS Large Cap
Nödutgång 283kr P/E 5.2
Senaste 307.40kr Direkt avk. 2.7%

Aktien handlas på Stockholmsbörsen, under symbol KINV B.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto